Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yuasa Motorsykkel Spesifikasjoner

The GS Yuasa Corporation er produsent av Yuasa merkevare batterier, en topp merke av batterier som brukes i mange motorsport kjøretøy, inkludert ATV, snøscootere og motorsykler. Yuasa batterier første gang vises i USA i 1979, montert i mange av Hondas motorsykler. Den GYZ20L er en av Yuasa er vedlikeholdsfrie batterier som er laget for å passe inn i Honda motorsykler inkludert 2009 til 2010 Honda GL1800 Gold Wing. Batteri Type

Yuasa GYZ20L er en del av Yuasa er GYZ linje av fabrikken aktivert, vedlikeholdsfrie, blybatterier. Opprinnelig utviklet for eksklusiv bruk i Honda Gold Wing, har det også blitt godkjent for bruk i andre Honda motorsport kjøretøy, herunder motorsykler, ATV og fritidsbåter.
Spenning og kapasitet

Yuasa GYZ20L er en 12-volts batteri. Den har en maksimal kapasitet på 20 ampere-timer og har en vanlig ladestrøm på 2,0 ampere. Den har en kaldtørning amp (CCA) vurdering av 270 ved null grader Fahrenheit.

Terminals

Yuasa GYZ20L bruker Yuasa er type fire terminal system. Dette betyr at batterier med frontmontert terminaler er rektangulær, med en liten sirkulær plugg i midten. Sidemonterte terminalene er også rektangulære, med en stor rektangulær plugg i sentrum. Til slutt, toppmonterte terminaler er firkantet, med en liten rund plugg i sentrum.
Fysiske mål

Yuasa GYZ20L er 6,875 inches lang, 3,4375 inches bred og 6,125 inches høy. I beregningen er det 175mm lang, 87mm bred og 155 mm høy. Den veier £ 15,2 eller 6,9 kg i beregningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109437.html

Previous:
Next:

motorsykler