Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley Grips Installasjonsinstruksjoner

En løs håndtaket grep om Harley kan forårsake en slip på veien som kan føre til alvorlig skade eller død. Det er viktig å holde Harley fatt i orden å beholde kontrollen over motorsykkelen. Over tid, vil Harley fatt bli tynn og løs grunn av bruk. Når grep må erstatte, kan du ta sykkelen inn i en butikk, eller hvis du har tilstrekkelig kunnskap om mekanikk og de riktige verktøyene, kan du gjøre det selv. Du trenger
Momentnøkkel
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Plasser den nye venstre grep slik at større diameter side av flensen er på bunnen. Skyv håndtaket helt inn i styret.
2

Plasser senk boliger under grep med sporene på den utvendige side. Bryterhuset vil passe over flensen på enden av håndtaket. Plasser den øvre bytte bolig over styret og senk boliger.
3

Skru inn øvre og nedre bryter husskruene delvis. Ikke stram disse ennå. Kjør ledningsnett kanal gjennom depresjonen på bunnen av styret.
4

Plasser clutch håndtaket montering inboard av bryteren boliger forsamlingen. Engasjere tappen på senk boliger i sporet i bunnen av clutch hendel brakett.
5

Juster hullet i styret klemmen med clutch hendel hullet i braketten. Start nedre skruen med en flat skive på den. Juster bytte bolig og clutch håndkontroll for førerkomfort.
6

Stram de øvre håndtak klemme skruer. Stram de nedre håndtak klemme skruer. Stram disse til 60 til 80 in-lbs ved hjelp av momentnøkkel.
7

Stram de nedre bryter husskruene. Stram den øvre bryteren husskruene. Med momentnøkkel disse til 35-45 in-lbs.
8

Kontroller at riktige grep /gass ermet roterer og returnerer fritt.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108259.html

Previous:
Next:

motorsykler