Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bli kvitt en gammel motorsykkel

Å ha en gammel, uønsket motorsykkel tar rundt opp mye plass og kan være et stygt. Becaue motorsykler har en tittel av eierskap, hele motorsykler og deres deler vanligvis ikke blir akseptert for curbside trash pickup, som fører noen eiere å avhende sine kjøretøy i skogen eller andre områder. Hvis du ønsker å få den gamle motorsykkelen ut av veien uten å skade miljøet, kan det være lurt å vurdere å selge motorsykkelen, donere det til veldedighet eller kaster den i en bilopphugging. Instruksjoner
Selge Motorsykkel
en

Samle papirene du trenger å selge motorsykkelen. Du vil trenge din registrering og rosa slip. Hvis du fortsatt har noen papirer fra vedlikeholdsprosedyrer, kan dette være nyttig, også.
2

Skaff en kjøpere /selgere erklæring som du kan få fra din lokale avdeling av lisensiering.

3

Service din sykkel eller ta det med til en bensinstasjon og erstatte dekk og andre deler som er slitt eller ødelagt. Spesielt sørge for at kjeden er i god stand.
4

Vask og voks sykkelen din slik at den ser fin for potensielle kjøpere.
5

Ta et fint bilde av motorsykkelen slik at du kan legge det i annonsen.
6

Slå opp motorsykkelen i en prisguide, slik at du kan sette en rettferdig pris for det. Noen nyttige guider er Kelly Blue Book og NADA.
7

Legg inn en annonse i lokalavisen, en automatisk månedlig og /eller online.
Donasjon din motorsykkel til Charity
8

Ring eller besøke nettstedet til en motorsykkel donasjon veldedighet som du velger. The National Association of Police og Lay velferdsorganisasjoner, samt handling Donasjon er to veldedige organisasjoner som godtar motorsykler.
9

Grundig fullføre en donasjon skjemaet og sende det til veldedighet.
10

Vent til veldedighet for å svare deg via e-post eller telefon. Følg deres instruksjoner for hva de skal gjøre videre. Du kan være ansvarlig for rengjøring og vedlikehold motorsykkelen, eller veldedighet kan utføre vedlikeholdet selv.
11

Arranger en pickup date når det passer deg. Pickup er vanligvis gratis. Du vil motta en kvittering og IRS-skjema etter at motorsykkelen er solgt.
Deponering av motorsykkelen i en Junk Yard
12

Søk etter en motorsykkel useriøs verftet nær deg . En liste over anerkjente useriøs meter med nettsteder er oppført i oppført i ressursene delen av Motorcycle Views nettstedet.
13

Kontakt bilopphugging eller se deres hjemmeside for å se sin politikk på å akseptere motorsykler.

14

Vask og service motorsykkelen. Mange useriøs meter kan betale deg for motorsykkel deler i god stand fordi de kan videreselge dem med fortjeneste. Du vil få mer penger hvis motorsykkelen ser rent og fungerer godt.
15

Ta motorsykkelen til bilopphugging, eller vente på at noen skal plukke den opp, ifølge den spesifikke bilopphugging politikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107970.html

Previous:
Next:

motorsykler