Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Clutch på en Suzuki Intruder

Motorsykkel clutch spaker brukes til å endre girene i en motor. Den clutch hendelen befinner seg på venstre styret på sykkelen. For noen mennesker, er avstanden fra clutch til styret for stor for størrelsen på sine hender og spaken må justeres for enkel bruk. En clutch må også justeres dersom clutchen kabelen faller sammen under bruk, eller hvis den koplingsfjæren binder og vil ikke uncoil. Ikke er justert riktig clutch vil føre til at clutchen å skli og gjøre det vanskelig å skifte gir. Du trenger
Screw driver
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Trekk tilbake gummi dekselet på clutch hendel for å avsløre låsemutteren og justering skru. Løsne mutteren med en fastnøkkel. Stram justeringsskruen til den ikke vil slå lenger.
2

Fjern rammen til venstre dekselet på kroppen av sykkelen og sett det til side på et trygt sted. Fjern boltene som holder den sekundære girkassen dekselet og utløserlager dekselet med en pipenøkkel. Ta ut den sekundære girkassen og clutch utgivelse dekke og sett dem til side.
3

Finn låsemutteren og skruen på den nedre enden av clutch forsamlingen kabelen. Løsne mutteren. Løsne skruen med tre rotasjoner. Sakte fingrene til å skru justeringsskruen til du begynner å føle motstand. Løsne skruen en kvart rotasjon. Stram låsemutteren å holde den på plass.
4

Finn nedre vaieren adjuster over utløserlager dekselet. Løsne de to låsemuttere av regulatoren med pipenøkkel. Slå kabelen justeringsskruen og sjekke clutch hendel som du slår. Stram justeringsskruen inntil clutch hendel vil vrikke løst eller "play" om 1/8-tommers. Trekk til låsemutterene.
5

Trekk til låsemutteren av clutch hendel. Erstatte utløserlager, sekundær girkassen og venstre ramme dekselet. Trekk gummi dekselet tilbake over clutch hendel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110640.html

Previous:
Next:

motorsykler