Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Måter å tilpasse Harley Davidson Touring Bikes

Harley-Davidson er den klassiske amerikanske motorsykkel som krever oppmerksomhet med en karakteristisk brøl og spiser opp miles på motorvei med sin kraftige V-twin motor. Måter å tilpasse Harley-Davidson touring sykler er ikke alle så radikalt som 1951 Harley at Peter Fonda kjørte i den populære filmen "Easy Rider". Tilpassede eksosrør

Custom eksosrør, også referert til som strøm rør, er en populær modifikasjon for Harleys. Etter-salg modifisering av eksosrørene øker tilgjengelig kraft, men ikke nødvendigvis resultere i en høyere maskin, siden mange tilpassede rør kan utstyres med valgfrie lyddempere. The Hacker "Mayhem" system range for Harley-Davidson touring sykler har en samlet header system som tilbyr store dreiemoment gevinster over hele powerband. Disse rørene er tilgjengelige for nyere modeller som Road King, Ultra-Classic and Street-Glide, samt eldre som Road King modeller fra 1986. Rørene kommer i en krom eller sort keramisk overflate og bære en livstidsgaranti, med forbehold om korrekt installasjon, noe som bør gjøres av en erfaren hjem mekaniker eller på et profesjonelt forhandler.
Custom Seats

Custom seter legge et individuelt preg på Harley. De er tilgjengelige som pre-laget enheter eller one-off tilpasset design. Ekstra brede, smalere eller dypere seter og rygger som passer din kjørestil og kroppsfasong tilby mer komfort over lange distanser, spesielt for ryttere opplever ryggproblemer. Seat stiler inkluderer varianter av singler (med eller uten ryggstøtte) og cruisere (ett stykke med plass til fører og passasjer). Noen tilpassede sete butikker tilbyr polstrede "Haikerens" modeller, samt slankere solo og dobbel seter, laget av glassfiber baser dekket med et utvalg av dekorative sømmer og tekstiler som skinn eller all-weather Naugahyde. Setene er fylt med høy tetthet skum og festet med stål nagler.
Custom Paint

Custom maling arbeid på tanken din alene, eller matchende rammen kan være så enkelt som en uvanlig skygge eller farge, eller så komplisert som individuelt utformet kunstverk. Mest tilpasset design butikker tilbyr en komplett maleri tjeneste fra engangskostnader design til airbrushing og pin striping for hele sykkelen, inkludert stridsvogner, fairings og hodet lamper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108298.html

Previous:
Next:

motorsykler