Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan åpne en motorsykkel batteri

Motorsykkel batterier er på mange måter ligner på bilbatterier . Fordi begge typer batterier bruker lignende teknologier , mange av vedlikeholdsprosedyrer for en automotive batteriet er den samme for motorsykkel batteries.Automotive og motorsykkel batterier både må periodisk åpnet for å etterfylle elektrolytt nivå . Metoden for å åpne batteriet er den samme - ved å fjerne lufteventilene på batteriet . Du trenger
Motorsykkel batteri
Gummi hansker
Vernebriller
Batteri vent skiftenøkkel eller slip- joint tang
Vis flere instruksjoner
en

Ta på vernebriller og gummihansker . Dette vil beskytte deg mot spruter . Batterier inneholder svovelsyre som kan være skadelig hvis det kommer i kontakt med hud eller kommer i øynene .
2

Løsne batteriets ventilhetter ved hjelp av enten vent skiftenøkkel eller tang . Bare trekke oppover og ventilen dekselet skal komme ut ganske lett . Du må kanskje vrikke på vent cap forover og bakover for å løsne det opp først. Merk at motorsykkel batteri vents er som plugger , og er laget for å bli pried av.
3

Når du er ferdig påfyll av elektrolyse nivå , bytte batteri ventilhetter over åpningen og trykk dem tilbake til plass til du hører snap lyd eller følelse av at den er godt klikket tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108892.html

Previous:
Next:

motorsykler