Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Out Harley Chrome bryterhus

Å fremme selvutfoldelse og tilpasning av sine motorsykler, har Harley-Davidson innført en katalog spekket med tilpassede deler. Mens nyere Harley-Davidsons flaunt selskapets nye sotede Mørk Custom motiver, har krom alltid vært biker valg. For å holde med tradisjonen med lyse, skinnende metall, tilbyr Harley-Davidson en krom, bolt-on erstatning for de kjedelige, plast bytte hus. Selv med kit de er forholdsvis enkle å montere, bli fremstilt. Prosessen kan ta litt tid. Du trenger:
Chrome bolig kit (H /D delenummer 70222-96B)
papp stripe, 5/32-inch (eller 4-millimeter) tykt
Torx-25 driver
Torx -27 driver
skrutrekker, Phillips
Barberblad eller saks
Silikon fugemasse
Vis flere instruksjoner
Høyre-bryterhus
en

Skyv bremsen spaken forsiktig fremover for å skape et gap mellom spak og spaken braketten. Slip papp stripe mellom brakett og spake. Dette vil beskytte bremselys bryteren er gummistøvel og stempelet.
2

Fjern brems master sylinder montering og klemme ved å fjerne de to T-27 skruene som fester klemmen til styret. Trekk deretter hele forsamlingen vekk fra styret.
3

Fjern T-25 skruene som fester øvre og nedre bryter borettslaget og slå både throttle vaiernes justerbar klokken til de sitter mot throttle forsamlingen. Dette vil skape slakk i kabelen og legg gassen ermet på sitt loosest punkt. Separer huset.
4

Løft opp på området der den bakre kabelen er montert på gass ermet og trekk kabelen enden og messing montering fri fra gassen ermet. Fjern den fremre kabel og montering av gassen ermet. Når begge kablene er fri fra gassen røret, trekk kablene ut fra nedre bytte bolig.
5

Fjern øvre og nedre bytte hus fra styret og fjern Phillips skruene som fester den indre bytter forsamlinger. Det er en skrue på det øvre hus og to i det nedre huset. Trekk forsiktig bryteren forsamlinger og braketter ut av husene.
6

Fjern bremsen lysbryter ved å lirke ut kilen som holder den på plass. Sett kilen til side for reinstallering. Ved hjelp av tommelen, skyv bremsen lysbryter i bytte bolig. For å fjerne, trekke bryteren oppover mens du vugger frem og tilbake for å jobbe den ut av huset.
7

Plasser øvre bryter montering og braketten i den nye krom øvre boliger og juster braketten er monterhullet med det gjengede hull i huset. Fest med Phillips skruen fra den opprinnelige øvre boliger.
8

Påfør en dråpe silikon inn i bremsesystemet lysbryter er kile før du skyver bremsen lysbryter i krom senk boliger. Sikre bryteren ved slipping kilen mellom bryteren og huset. Deretter plasserer den nedre bryter montering og braketten i den nedre krom huset og justerer brakettens hull inn med det gjengede hull i huset. Fest med Phillips skruene fra den opprinnelige nedre hus.
9

Plasser krom nedre hus på styret og sette inn throttle kabler inn i krom nedre hus. Skyv gasspaken ermet inn i den nedre husets kanal og og koble den fremre gassvaieren og utrustning til ermet. Deretter kobler du den bakre kabel og passende til ermet.
10

Sett den øvre bytte bolig, og stram til bolig T-2 skruer for å feste den på styret. Sett på brake master sylinder og spaken på styret og sikkert ved å stramme de to T-27 bolter. Til slutt, stramme gassvaieren justerbar og syltetøy nøtter løst. Juster kablene før de fungerer ordentlig, og stram låsemutteren.
Venstre-bryterhus
11

Fjern clutch hendel forsamlingen ved å fjerne de to T-27 skruer som sikre klemmen til styret. Trekk deretter clutch spaken bort fra styret.
12

Fjern T-25 skruene som fester øvre og nedre bryter borettslaget og fjerne husene fra styret.
13

Ta av Phillips skruer som fester det indre bytte forsamlinger. Det er en skrue på det øvre hus og to i det nedre huset. Trekk forsiktig bryteren forsamlinger og braketter ut av husene
14

Place de bryter forsamlinger og braketter inn i krom hus og juster braketten er festehull med gjenget hull i huset. Fest med Phillips skruene fra de opprinnelige øvre hus.
15

Sett krom nedre hus på styret, plassere kanalen i det nedre huset over hånden-gripeflens. Installere den øvre bytte bolig, og stram til bolig T-2 skruer for å feste den på styret. Plasser clutch spaken på håndtaket og trekk til styret klemmen T-25 skruer. Juster clutch hendel til ønsket posisjon og fest ved å stramme de to festeboltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106652.html

Previous:
Next:

motorsykler