Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik starter en Mini Dirt Bike

Selv om noen av de nyere mini skitt sykler på markedet er utstyrt med el-start , de fleste fortsatt stole på rytteren å sparke starte motoren til liv . Mens selve teknikken er ganske grei , kan det ta noen barn litt trening for å få motorsykkelen til å starte i løpet av de første spark. Oppmuntre barnet som de praktiserer denne verdifulle ferdigheter, som det er det første steget for å bygge opp tillit til deres evne til å sitte på en motorsykkel . Instruksjoner
en

Vri bensinkranen , som ligger på venstre side av bensintanken, til " On" posisjon. Trekk choken ut til å engasjere choken . Vend kill switch , som ligger på høyre håndtak , i " Kjør"- posisjon.
2

Vend kick start spaken ute . Trykk ned på spaken forsiktig med høyre fot inntil noen du kjenner motstand , som betyr at motoren går inn i sin komprimering strøk. Slipp kickstart spaken for å returnere den til toppen av streken sin .
3

Skyv kickstart spaken ned hardt med høyre fot , bevege spaken gjennom hele hjerneslag . Slipp spaken for å returnere den til toppen av streken sin .
4

Gjenta om nødvendig til motoren starter. La motoren gå på tomgang i to til tre minutter , og trykk deretter choken tilbake i for å kople ut choken .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107575.html

Previous:
Next:

motorsykler