Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre kjølevæske på en Kawasaki Drifter Motorsykkel

Selv Kawasakis Drifter er inspirert av de grasiøse touring motorsykler av 1940-tallet, de Drifter fordeler fra bruk av en moderne, væskekjølt V-twin motor. Med lavere driftstemperatur og høyere ytelse, kan Drifter bli ridd hardere, raskere og lengre enn andre luftkjølte kryssere. Holde kjølesystemet opererer på sitt høydepunkt, men krever jevnlig vedlikehold i form av drenering og påfyll av væske kjølevæske. Kawasaki anbefaler en full kjølevæske endring annethvert år. Du trenger
Stikknøkkel
Hex socket satt
Allen socket satt
trekloss
Radiator bunnpluggen O-ring
Kjølevæske, 50/50 blanding for aluminium motorer

Vis flere instruksjoner
en

Fjern rytterens sete. Finn festeboltene under setets flaps og fjerne dem med en hex socket. Løft baksiden av setet oppover og trekk den til baksiden av motorsykkelen for å løsne setet fangst kategorien fra rammen.
2

Skru av drivstofftanken er lavere montering bolt, som ligger ved foten av tank, ved hjelp av en sekskantsokkel. Koble fra vent slangene fra bensintanken. Plasser en trekloss over setet festepunkt på rammen. Trekk drivstofftanken til baksiden av motorsykkelen og legge den på trekloss.
3

Finn radiator cap på høyre side av motorsykkelen. Vri radiatorlokket mot klokken for å fjerne det. Sett radiator cap til side for nå.
4

Finn tappepluggen i bunnen av radiatoren. Plasser en stor beholder under tappepluggen. Ved hjelp av en hex socket, fjerne bunnpluggen og la kjølevæsken renne. Inspisere tappepluggen O-ring for skader, bytt O-ringen hvis den er revet. Monter tappepluggen og skru det fast med en hex socket.
5

Fjern vannpumpen bunnpluggen fra høyre motordeksel med en hex socket. Tillate noen gjenværende kjølevann på motoren å renne ned beholderen din. Sett vannpumpen tappepluggen, stramme det med en hex socket.
6

Ta til høyre motordeksel, ved hjelp av en Allen-kontakten for å ta av dekselet er festeboltene. Trekk motordekselet bort fra motoren for å få tilgang til kjølevæske reservoaret. Fjern reservoaret fra motoren, ved hjelp av en sekskantsokkel å fjerne reservoarets monteringsbolter. Trekk kjølevæske slangen ut av reservoaret for å drenere eventuelle gjenværende kjølevann.
7

Rengjør reservoaret ved hjelp av en flaske børste for å fjerne buildup. Sett på kjølevæske slangen til reservoaret. Fylle radiator med kjølemiddel inntil den er på nivå med bunnen av radiatorens påfyllingsstussen. Fjern lokket fra reservoaret og legge kjølevæske i reservoaret. Fortsett å fylle inntil kjølevæske er på nivå med "Full" mark trykt på reservoaret. Bytt reservoarets tanklokket.
8

Sjekk alle dreneringspluggene å sikre at de blir trukket. Start motoren å trekke kjølevann gjennom radiatoren og kjølevæske linjer. Boblene skal danne innenfor radiatoren og skal være synlig fra radiatoren filler halsen. Stopp motoren når den boblende fra på kjølevæsken forsvinner. Installere radiator lokket. Etterfyll kjølevæske reservoaret til "Full"-merket.
9

Sett reservoaret på motoren, ved hjelp av en hex socket å stramme festeboltene. Monter høyre motordeksel, ved hjelp av en Allen-kontakten for å stramme alle festeboltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106996.html

Previous:
Next:

motorsykler