Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan setter jeg en motorsykkel på en Stand?

Motorsykkel står er et nyttig verktøy for å utføre diverse vedlikehold og reparasjon oppgaver. Selv om stands kommer i forskjellige former og størrelser, er et senter stand den vanligste typen som finnes på en motorsykkel. Integrert direkte på motorsykkelens ramme, står midt gi et solid fundament å støtte motorsykkelen samtidig som dens eier full tilgang til bakre dekk, kjetting og bremser. Mens det synes å være en enkel oppgave, de fleste motorsyklister sliter med å sette sin motorsykkel på sitt senter stand. Ved hjelp av riktig teknikk, men kan bidra til å løfte de tyngste motorsykkel på stativet med letthet. Instruksjoner
en

Velg et flatt område og parkere motorsykkelen på sin kick stand.
2

Plasser deg selv til venstre for motorsykkelen. Ta tak i venstre styret og rammen nær setet eller bakre støtdemper. Løft motorsykkel i en oppreist posisjon.
3

Plasser din høyre fot på midten stativet tang, spaken som stikker ut fra bunnen av motorsykkelen nær spark stand. Trykk på stativet tang ned mot bakken. Vipp motorsykkel litt frem både av senteret stå føtter er plantet på bakken.
4

Lift oppover på styret og rammen mens du trykker hardt ned på midten stativet tang. Bruk din kroppsvekt for å gi ekstra innflytelse til å løfte motorsykkelen på stativet. Hev spark stativet når motorsykkelen er satt inn på midten stå å unngå å snuble over den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107415.html

Previous:
Next:

motorsykler