Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få Eksos Louder i en Kawasaki Vulcan

Kawasaki Vulcan cruiser motorsykler er drevet av en V-twin motor som lett kan forveksles med amerikansk jern. Dessverre er brølet fra Vulcan motor matt av ledeplatene plassert i sine lyddempere å overholde strenge utslippskrav, forlater de fleste Vulcan eiere å ty til dyre ettermarkedet rør for å gjenvinne den dype eksos notat. Imidlertid kan endringer gjøres til VN 900 og 1600 modeller for å fjerne baffles, øker lyden av eksos notat til en minimal kostnad. Bli advart om at denne endringen kan gjøre garantien ugyldig og få uønsket oppmerksomhet fra politi. Dette er hva du trenger selg Electric drill og bor
Rotary verktøyet
Metal cut-off wheel
Saber så
en 3/16-inch bi-metall hullsag
24 - tommers forlengelse
Vis flere instruksjoner
End Cap Modifikasjon (Vulcan 900)
en

Drill ut naglene fra lyddemperen gavl med en elektrisk drill og fjern endestykke. Trim flens som endestykket ble montert på en roterende verktøy med en metall cut-off hjulet for å gi tilgang til eksosrøret.
2

Kutt eksosrøret midtveis mellom slutten cap flens og indre klaff med en sabel så.
3

Bruk en 3/16-inch bor til å bore 05:56 pilot hull på forsiden av den indre forvirre, avstand hvert hull like hverandre. Forstørre hullene med en større drill bit som ønsket. I de fleste tilfeller, eksos note øker i volum med større hull.
4

Gjenta på den gjenværende lyddemper. Start motoren og lytte til eksos notatet. Forstørre hullene i indre baffel eller legge til flere som ønsket å øke volumet av eksos notatet.
Intern Modifikasjon (Vulcan 1600)
5

Løsne skjerf eksos klemmer med en flat skrutrekker. Fjern lyddemperen er fra motorsykkel og sette dem på en arbeidsbenk.
6

Bruk en en 3/16-inch bi-metall hullsag å kutte ut metallet hvelven fra lyddemperen header-side innsugingsrøret. Slutte å kutte umiddelbart etter hvelvet har blitt penetrert for å forhindre skade katalysatoren.
7

Fest hullsag til en 24-tommers forlengelse og sette det inn i lyddemperen er utløpsrøret. Skjær gjennom første hvelv og trekke hullsag. Trekk ut cut baffel stykke fra hullsag. Sett inn hullsag inn i lyddemperen og kutt i den tredje gjenværende hvelv Stopp kutte umiddelbart etter hvelvet har blitt penetrert for å forhindre skade katalysatoren.
8

oss en 3/16-inch drill til å bore seks til pilothull inn i lyddemperen gavl rundt utløpsrøret. Space hvert hull likt adskilt fra hverandre. Forstørre hullene med en større drill bit som ønsket. I de fleste tilfeller, eksos note øker i volum med større hull.
9

Sett inn lyddempere på motorsykkel og stram eksos klemmer med en flat skrutrekker. Start motoren og lytte til eksos notatet. Forstørre hullene i indre baffel eller legge til flere som ønsket å øke volumet av eksos notatet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107353.html

Previous:
Next:

motorsykler