Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer en Cast Aluminium Fuel Tank

En støpt aluminium gasstanken er laget for å vare lenge, men bulker, rust og riper ta sin toll uunngåelig. Den vanligste skader på disse drivstofftanker kan repareres av den gjennomsnittlige hus, imidlertid. Prosessen er litt involvert, så forventer å bruke mer enn en ettermiddag på det. Når du er ferdig, vil du ha en fullt operativ gass tank som er restaurert til sin opprinnelige tilstand. Du trenger
Dent puller
Metal sandpapir
Vann
Grinder
Primer
Paint
Vis flere instruksjoner
en

Finn området av skade på tanken og feste en bulk avtrekker til overflaten av metallet ved å trykke det på plass. Trekk bulke ut av tanken ved å trekke bulke avtrekker tilbake til bulk spretter ut.
2

Sand overflaten av aluminium gasstanken med metall sandpapir på en pussekloss og litt vann . Fjern all rust og maling på tanken, stripping det skadede området til det bare metallet. Bruk et metall sliping hjulet på en drill for å fjerne store deler av maling om nødvendig.
3

Finish-sand området med 320-grit metall sandpapir og vann. Fullfør dette trinnet for hånd, med en lett berøring til overflaten er blanke og rene.
4

Tørk området og deretter rense den med mild såpe og vann. Skyll grundig med rent vann og tørk igjen med et rent håndkle.
5

Påfør et lag med spray-on automotive primer til det skadede området, overlappende malt området av flere inches. La tørke og deretter bruke et annet lag med primer til overflaten. La dette tørke i minst 12 timer.
6

Påfør et siste strøk med skinnende rød, bil klasse, aluminiumsmaling til overflaten av gasstanken ved hjelp av en sprayflaske og la tørke i 24 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106875.html

Previous:
Next:

motorsykler