Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner HJC hjelmer

HJC er en produsent av motorsykkel hjelmer og selger disse hjelmene internasjonalt. Måter å fjerne dem fra hodet varierer, avhengig av hvilken stil av din spesielle hjelm. HJC ikke i dag produserer full-face hjelmer med åpning hake barer. De gjør imidlertid gjøre trekvart, halv og tradisjonell full-face hjelmer som bør alle være fjernet på litt forskjellige måter. Når en motorsykkel hjelm passer deg ordentlig, bør det være veldig koselig, spesielt når det er nytt. Men du bør være i stand til å fjerne det uten smerte eller skade. Du trenger
Mirror
Vis flere instruksjoner
en

Vipp visiret til sin mest åpen stilling. Hvis du ikke er iført hjelm med visir, for eksempel en halv hjelm, kan du hoppe over dette trinnet.
2

Knepp av trykknapplukning på haken stroppen på hjelmen. Når du har på deg hjelm, bør stroppen tres sikkert gjennom D-ringene og holdt glefset til alle tider.
3

Løsne hakestroppen gjennom D-ringene på hjelmen . Hvis du ikke er kjent med denne prosedyren, kan det være lurt å bruke et speil for å veilede fingrene.
4

Følg haken stropper, fingrene, opp til et punkt der de går inn i hjelmen. Dette vil være svært nær ørene.
5

Trekk haken stropper bort fra hodet. Dette vil bidra til å lette padding bort fra ørene, slik at du kan lettere trekke hjelmen av.
6

Støtt hjelm som du trekker den av hodet. Hvis du er iført en heldekkende hjelm, vil du ha mer vekt å støtte. Halv hjelmer og trekvart hjelmer vil gå av raskere og enklere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107051.html

Previous:
Next:

motorsykler