Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage LED Motorsykkel Blinkers

LED motorsykkel blinklys er lysere, og som et resultat tryggere enn tradisjonelle blinklys pærer. Men de har også vært konsekvent vist seg å vare lenger enn vanlige lyspærer. Installasjon av erstatning LED lyspærer er enkel og rask, i motsetning til når LED motorsykkel lys først ble introdusert. Deretter var det nødvendig å ettermontere elektrisk system av motorsykkelen å utnytte LED-pærer. Du trenger
Liten flat skrutrekker
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Fjern blinklys objektivet ved å skru de to små festeskruene som ligger i linse. Signalet objektivet er utstyrt med en gummipakning for å hindre at vann kommer inn i lyset boliger, så når skruene er fjernet, trekk linsen ut av huset og bort fra pakningen.
2

Fjern aksjen blinklys pære ved å trykke på det og snu i en mot klokken. Dette vil løsne pæren ut av stikkontakten, slik at du kan trekke det ut.
3

Påfør en liten mengde av dielektrisk fett på kontakten på LED lyspære for å hindre fuktighet fra å komme inn og etser den elektriske tilkoblingen. Snu LED lys med urviseren til den klikker på plass i kontakten.
4

Sett halen lys objektivet, og skru inn skruene som fester den på plass på turn signal boliger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110714.html

Previous:
Next:

motorsykler