Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Transport Honda 1500 Goldwings

Mens du kan nyte ridning din Honda Goldwing motorsykkel, kan du ikke ønsker å ri det hele tiden under en lang reise. Transport av motorsykkel på en tilhenger lar deg muligheten til å nyte sykkelen for deler av turen eller slapper av i transport kjøretøy hvis været blir ugunstig for ridning. Det endelige resultatet vil bli det samme, både du og Honda Goldwing kommer på samme sted. Du trenger
Ratchet stropper
Flat bed trailer med skinner eller lastebil Bed & Bike rampe
Vis flere instruksjoner
en

Plasser rampen med en ender opp på kanten av flat seng. Bruk en sykkel rampe, er endene av hvilke utformet for ikke å skli ut av transportmiddel under lasting.
2

Plasser sykkelen i sentrum av tilhengeren. Har en hjelper holde tilbake på plass mens du fester den skralle stropper.
3

Place ene enden av Ratchet stroppen rundt rammen på fronten av sykkelen. Pakk den andre enden av stroppen rundt hjørnet rammen av tilhengeren. Mate overflødig linjen tilbake gjennom Ratchet spenne. La stroppene litt løs før Goldwing har blitt bundet til hvert hjørne av hauling trailer. Rammen er den mest solide delen av motorsykkelen, så alltid vikle stroppen rundt en ramme del av sykkelen både foran og bak.
4

Stram stroppene ned sikkert slik at suspensjon av sykkelen er komprimert. Dette vil holde suspensjon fra å bli komprimert når tilhengeren går over en hump. Det vil også hjelpe stroppene å forbli stramt som sykkelens egen suspensjon vil gjelde press mot dem. Gjør dette for alle fire stropper.
5

Sjekk hver stropp til å sikre at det er stramt. Se på sykkelen for å være sikker på at det kick stand er opp og Goldwing står opp rett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110336.html

Previous:
Next:

motorsykler