Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge Simple Motorsykkel Tilhengere

Å ha en motorsykkel kan være blast for lange bilturer eller bare for summende rundt i byen. Men hvis du er en av de lange turen typer, finne plass til alt du trenger kan være et problem. Hjem-bygget motorsykkel trailere er et alternativ for folk som velger to hjul i stedet for fire for større drivstoffeffektivitet på lengre turer. Mikse og matche utstyr kan gi deg en utmerket trailer for motorsykkelen. Du trenger
Harbor Freight trailer
Cargo carrier
4 tommers-by-4 tommers behandlet tre
1-tommers vannledning (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
Å få utstyr
en

Kjøp en Harbor Freight trailer. Den ene mest brukt for prosjekter som dette er de £ 870. Kapasitet 40 inches-by-49 inches Heavy Duty Utility Trailer fra Harbor Freight.
2

Velg en last carrier som passer på toppen av tilhengeren mens du bor innenfor akselavstanden.

3

Finn en 4 tommers-by-4 tommers stykke tre som vil krysse trailer bredde-messig slik at du vil være i stand til å bolte lastbærerens til tilhengeren.

Monter Trailer
4

Plasser last carrier oppå hengeren. Hvis tilhengeren strekker seg lenger fra transportør enn du ønsker, kuttet rammen ned til størrelse med en kotelett så eller en sawzall, begge vil gjøre en skikkelig jobb
5

Forsterk rammen ved å sette inn. 1-tommers vannledning inn i rammens slangen, hvis du velger å kutte det ned. På denne måten, selv om rammen kan være mindre, vil det fortsatt være sterk nok for de fleste belastninger. Vannrøret skal være akkurat stor nok til å passe perfekt i slangen.
6

Paint traileren hvis ønskelig. Gjør det nå vil dekke alt som skal vise.
7

Fjern det andre bladet våren fra hvert sett med fjærer. Dette er vil muliggjøre en jevnere ride for hengeren siden det vanligvis vil bære mindre enn det tildelte beløp og vil bli trukket fra en lavere tilhengerfeste.
8

Bolt begge bladfjærer til rammen av tilhengeren.
9

Bolt akselen på rammen av tilhengeren.
10

Wire lysene til tilhengeren. Bruk senterrør å mate alle ledningene gjennom, og dette vil ikke tillate ledningene å strekke i svinger
11

Bolt koblingen på tungen på traileren.. Hvis det er ekstra rom mellom Coupler og tunge, bruke skiver til mellomlegg den ekstra plassen. Dette vil hindre rallende fra koblingen.
12

Monter hjulene på tilhengeren.
Montere Cargo Carrier
13

Installer 4 cm x 4 cm trestykke på tvers over bladfjæren monterer. Endene av tre kan ha for å være trimmet avhengig av hva slags tilhenger du får. Bolt endene av tre inn gjennom hullene som allerede er i hengerramma. Pass på at veden hviler på den viktigste metallrør i midten av rammen.
14

Place lastbærerens på toppen av den ferdige rammen og bruke flere bolter for å låse den på plass. Bor boltene direkte inn i trebjelker som tidligere ble satt inn.
15

Hook opp tilhengeren til motorsykkelen og sørge for at alle lysene virker. Kontroller lufttrykket av tilhengeren dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111114.html

Previous:
Next:

motorsykler