Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte gir på 2007 Kawasaki Vulcan Classic LT

Kawasaki Vulcan 900 Classic LT var den minste modellen i 2007 Vulcan lineup, noe som gjør det lett nok for en ny motorsykkel rider å kontrollere og samtidig beholde nok stor sykkel kraft og karakter for å underholde erfarne ryttere. En av de mer underlige aspekter av motorsykkelen, i hvert fall i øynene til en ny rytter, er Vulcan hæl-tå Shifter spaken. Mens en typisk motorsykkel shifter krever rytteren å presse ned for å skifte til et lavere gir eller opp for høyere gir, gjør at hæl-tå shifter rytteren å velge et gir ved å trykke ned på begge spaken. Instruksjoner
en

trekke i clutch hendel og starte motorsykkelen. En grønn indikator skal lyse på motorsykkelens instrumentpanelet, som ligger på drivstofftanken, som viser at motorsykkelen er i nøytral.
2

Skyv fronten Shifter spaken ned med ballen på venstre foten for å skifte ut av nøytral og inn første gir. Sakte slipper clutchen spaken til motorsykkelen begynner å rulle seg litt fremover. Vri gasshåndtaket tilbake sakte med høyre hånd til å akselerere til 20 mph.
3

Pull i clutch hendel og rull gasshåndtaket litt forover for å delvis lukke gass. Trykk ned på bakre shifter-spaken med hælen din til å skifte til andre gir. Slipp clutch hendel sakte og rull gasshåndtaket tilbake litt for å akselerere frem til 30 mph. Skifte til tredje gir, fjerde og femte gir som hastigheter øker, ved hjelp av samme metode.
4

Gir ned til et lavere gir som farten avtar. Trekk clutch hendel inn og rulle gasshåndtaket forover. Trykk ned på forsiden shifter-spaken med ballen av foten din til å skifte til et lavere gir. Raskt åpen, eller blip, gassen litt for å øke motorturtallet du slipper clutch hendel. Denne svake økningen i turtall vil hjelpe bakhjulet kompensere for endringen i giring og redusere muligheten av motorsykkelen lurching som du slipper clutchen. Gjenta etter behov inntil du har flyttet inn i første gir.
5

Trekk i clutch hendel og lukke gass. Påfør begge bremsene for å komme til en fullstendig stopp. Støtt motorsykkel på høyre fot. Skifte til første gir, med det fremre shifter-spaken. Banke lett på bakre shifter-spaken med hælen din til å skifte til nøytral, angitt med den grønne indikatoren på motorsykkelens instrumentpanelet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111115.html

Previous:
Next:

motorsykler