Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en formsydde Glassfiber Seat

Installere en formtilpasset sete til motorsykkelen gir komfort for de lange ritt med venner. Å gjøre en formtilpasset sete ut av glassfiber vil kreve riktig form, som du kan lage ved å klippe og forme et stykke av skum for å bruke som form for setet. Denne prosessen vil kreve materialer du kan finne på nettet eller i butikker som selger glassfiber produkter. Du trenger
Foam
Felt-tip markør
Sculpting kniv
Vinkelsliper
Sliping disk
Sandpapir
Ren klut
Mold utgivelsen sammensatte
Brush
Glassfiber matte
Saks
Glassfiber harpiks
Vis flere instruksjoner
en

Tegn formen på setet på siden av skummet med en filt-tip markør. Du kan også legge ved en mal til skum.
2

Sculpt skum til formen på setet med en skulptur kniv. Sand skummet glatt ved hjelp av vinkelsliper med en sliping disk. Hvis en vinkelsliper ikke er tilgjengelig, kan du bruke sandpapir. Tørk støv av skum med en ren klut.
3

Påfør en mold release sammensatte jevnt over overflaten av skum med en børste.
4

Cut strimler av glassfiber matte med saks. Dekke overflaten av skummet med den fiberglassmatten.
5

Mix glassfiberforsterket harpiks ved å tilsette den nødvendige mengde herder. Følg instruksjonene for mix å katalysere harpiks riktig.
6

Påfør et strøk av harpiks til glassfiber matte med en børste. Legg til et ekstra lag glassfiber matte og strøk den med harpiks, og deretter legge til en tredje lag med glassfiber og harpiks. La harpiksen til å tørke i minst 24 timer.
7

Sand overflaten til den herdede glassfiber glatt med sandpapir. Separer glassfiber fra formen ved å vri og trekke forsiktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111363.html

Previous:
Next:

motorsykler