Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley Davison Ytelse Tips

Motorsykler er ofte betraktet som en farlig form for transport, men de er også hyggelig for mange, og tilbyr en måte å spare penger på drivstoff kostnader. Harley Davidson motorsykler ble først utviklet i Wisconsin i den tidlige delen av det 20. århundre, og de til slutt ble så populær at andre varer med selskapets logo ble opprettet. For å få mest mulig ut av sine sykler, kan Harley Davidson eiere dra nytte av ytelse tips. Rutinemessig vedlikehold

Harley Davidson motorsykler er ikke et praktisk transportmiddel i vintermånedene i mange klima, men de må være riktig omsorg for å fortsatt gi gode resultater når de brukes igjen. Hvis det blir sittende lenge nok, kan drivstoff i en Harley Davidson ødelegge. Sørg for å legge til drivstoff stabiliserende produkter til en Harley Davidson gass tank hvis det ikke kommer til å bli brukt. Kjør motoren i minst 15 minutter for å sikre at produktet fungerer ordentlig. Drivstofftanker også kan dreneres, men siden noen drivstoff vil fortsatt være, er det fortsatt en god idé å bruke drivstoff stabilisator. Selv om Harley ikke har nådd ønsket kjørelengde nivå for et oljeskift, sørg for å endre sykkelens olje allikevel å unngå skader som kan påvirke ytelsen. Uavhengig av tid på året, oljeskift er avgjørende for å holde noen bil i form.
Forgasser Tuning

Sørg for å justere forgasseren. Å stemme en forgasser, må du først fjerne det fra bilens motor mens den fremdeles er festet til choke-kabel, og deretter fjerne throttle kabler. Når du arbeider på forgasseren, holde området rent. Stoffer som kommer inn i enheten kan føre til ytelsesproblemer. Finn blandingen skruen nær stuss og stram det å justere forgasseren. Når innstilt, rett og slett feste de throttle kabler og plasser forgasseren tilbake i motoren.
Bilder Nyttige Produkter

Harley Davidson motorsykkel eiere kan forbedre ytelsen til deres bil ved installasjon eller bruk av enkelte produkter. Mens de fleste Harley sykler kommer med en dual brann tenning, er installasjon av en enkelt brann modell bedre for redusert vibrasjon og raskere start-ups. Enkelt brann tenninger også er bedre for miljøet. En liten enhet som kalles et batteri anbud bidrar til å forbedre ytelsen, så hjelper det å kutte ned på svekkelsen av et batteri. Batterier miste sine kostnader over dager, men et batteri anbud reduserer effekten av å sitte på et batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107260.html

Previous:
Next:

motorsykler