Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Installering Vance & Hines Fuelpak

Vance og Hines, en produsent av ettermarkedet motorsykkel deler som spesialiserer seg på eksos og drivstoffsystemer, også produserer Fuelpak --- en intelligent drivstoff modulen for bruk på drivstoff injektor motorsykler. Den Fuelpak vil forbedre effekten av sykkelen motor ved å ta hensyn til endringer i eksos og luftinntak systemer. Det vil også levere den optimale mengde av drivstoff til motoren gjennom hele motorens kraft-båndet. Installasjonen er enkel, og du bør være i stand til å utføre det uten hjelp av en motorsykkel reparasjon tekniker. Du trenger
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet fra sykkelen din, og koble fra minuspolen fra batteriet. Finn sykkelens elektronisk styreenhet (ECU), og trekk den mannlige ledningsnettet plugget inn i den. Avhengig av merke og modell av sykkelen din, må du kanskje bruke sykkelen sin verktøykasse for å gi tilgang til ECU.
2

Route kabling av Fuelpak så det vil bli dekket av setet eller ellers plasseres ute av veien for noen bevegelige deler. Plugg den mannlige ECU kabelen koblet deg i trinn 1 i den kvinnelige porten på den svarte kontakten som stikker ut fra Fuelpack modulen.
3

Plugg den grå han kabel som stikker ut fra Fuelpak direkte inn i ECU . Koble minuspolen med skjermen på forsiden av Fuelpak modulen på et tilgjengelig sted, slik at du kan skrive inn de nødvendige innstillingene i modulen.
4

Slå på tenningen, og kontroller at den Fuelpak er LED-lysene slås på. Ta av dekselet ved hjelp av en Philips skrutrekker. Skriv inn innstillingene for din spesielle sykkelen inn i Fuelpak modulen. Følger med Fuelpak er en liste over motor specs og modifikasjoner, sjekk for å finne den riktige koden for din motor i kombinasjon med eventuelle endringer du har utført på sykkelen, og tast inn koden i Fuelpak. Velg modus ved å trykke på knappen til venstre for venstre skjermen, og veksle verdiene opp ved å trykke på den øverste knappen til høyre for høyre vinduet eller ned med den nederste knappen.
5 < p> Skift ut deler du fjernet for å få tilgang til ECU, og kontroller at alle ledninger er hensiktsmessig plassert inni og under setet på motorsykkelen. Slå på sykkelen og nyte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111386.html

Previous:
Next:

motorsykler