Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Rengjøring en KLR250 Carb

De fleste problemer med Kawasaki KLR250 skitt sykler stammer fra saker som involverer motoren - enten den vil ikke starte, har det en grov tomgang eller det stadig feiler. Dirt sykler er utsatt for denne typen problemer fordi de forgassere kan bli påvirket av de typiske riding steder foretrukket av dirt bike ryttere: skitt spor. Skitt kan tette opp forgasseren, det er derfor du bør inspisere og rengjøre forgasseren regelmessig for å holde skitt sykkel i forskriftsmessig stand. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Flat-skrutrekker
Forgasser rengjøring spray
Væske forgasser renere
Målebånd
Drill
Bucket
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
en

Finn de fire festeskruene som går inn i toppen av forgasseren. Fjern skruene med Phillips-skrutrekker. Trekk ut pinnen fra float.
2

Fjern de fire festeskruene som holder flottørskål til bunnen av forgasseren.
3

Finn det lille tinn hetten på siden av forgasseren. Bor et hull i toppen av lokket og sett flat skrutrekker gjennom hullet. Trykk ned på skrutrekker til å lirke lokket av. Vri pilot blanding skruen mot klokken med flat skrutrekker før det kommer helt ut. Trekk ut O-ringen og våren og skiven på skruen.
4

Hell væsken forgasseren renere i bøtte og sette alle metallkomponenter du har fjernet i bøtten. La delene i bløt i fem timer.
5

Fjern komponentene fra bøtte. Spray hele forgasserenheten med forgasseren rengjøring spray.
6

Tilbake flottøren og nål ventil i forgasseren og hold kroppen oppreist så flottørene sitter nederst punkt nedover. Mål rommet mellom bunnen av forgasseren og toppen av flottøren. Det kreves målingen er 17 mm. Hvis dette ikke er måling du har lest, bøye tappen på flottørskål med nebbtang før du måler 17 mm mellom disse to punktene.
7

Arbeid i motsatt rekkefølge for å sette alt sammen igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109950.html

Previous:
Next:

motorsykler