Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kan jeg tune opp en Harley 883?

Regelmessig tune-ups kan forlenge levetiden på din Harley-Davidson XL883 Sportster, hindrer overdreven slitasje fra skade motorsykkelens motor og girkasse. Imidlertid bør en tune-up dekke mer enn bare olje. Motorsykkelens bremser, tennplugger, luftfilter og selv det elektriske systemet bør få oppmerksomhet rutinemessig for å hjelpe deg å fange opp problemer før de forårsaker alvorlige skader på veien. Forvente å bruke minst en og en halv time på jobb for å gi hver enkelt komponent riktig mengde oppmerksomhet. Du trenger
flat skrutrekker
bunnpannen
3 qts. 20W50 olje
Stikknøkkel og stikkontakter
1 qt. girolje
Torx skrutrekkere
Luftfilterelement
Spark plug socket
tennplugger
Spark plug gap verktøyet
Bremseklosser
multimeter
Automatisk batterilader
Lys pærer
Vis flere instruksjoner
en

Finn oljetanken er avløpsslangen på venstre side av rammen. Løsne slangen er klemmen med en flat skrutrekker og dra slangen ut av rammen. Tøm oljen i en bunnpanne og feste avløpsslangen til rammen. Stram slangeklemme med en flat skrutrekker. Skru av oljefilteret fra motoren og erstatte den med en ny olje filter. Stram oljefilteret for hånd til bunnen av Filer berører motoren, skru det ytterligere en halv omdreining. Fyll oljetanken med tre liter fersk 20W50 olje.
2

Skru ut pluggen fra bunnen av transmisjonen med en pipenøkkel og tøm girolje inn i en bunnpanne. Skru pluggen i girkassen og skru det fast med en pipenøkkel. Refill overføring med en qt. av girolje.
3

Fjern boltene fra utsiden av luftrenserdeksel med en Torx skrutrekker. Trekk av dekselet til luftfilteret. Ta ut filteret fra luften renere base og erstatte det med et nytt filter element. Plasser dekslet på luftfilterholder. Stram luftfilterdekselets bolter med en Torx skrutrekker.
4

Trekk tennplugg ledninger ut av begge motorens tennplugger. Skru tennpluggene med en Plugghetter. Sett de nye tennplugger 'elektrode gap til 0,40 inches med et gap verktøyet. Skru tennpluggene på motoren med en Plugghetter. Skyv tennplugg ledninger på begge tennplugger.
5

Inspiser bremseklossene på for-og bakhjul. Bruk en lommelykt til å lyse opp området der bremseklossene møte bremse rotoren. Erstatte bremseklossene hvis det er mindre enn 1,8 centimeter av pad materiale igjen.
6

Løft batteridekselet lokk for å få tilgang til batteriets terminaler. Test batteriets ladenivå med et multimeter. Ideelt sett bør batteriet har en minimum kostnad på 12,8 volt. Lad opp batteriet med en automatisk lader og teste batteriet.

Slå motorsykkelens tenningen på og sjekk at alle lys og blinklys fungerer ordentlig. Erstatte eventuelle utbrente lys. Start motoren og teste ut batteriet med et multimeter for å sjekke ladespenning. Ideelt sett bør batteri har et minimum spenning på 14,1 volt. Stopp motoren og lukk batteridekselet lokk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107439.html

Previous:
Next:

motorsykler