Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lader jeg et batteri for en HD Motorsykkel

De fleste Harley-Davidson motorsykler huset deres batterier i en av to steder: enten under setet eller i løpet av et batteri boks på siden av rammen. Få tilgang til en Harley-Davidson motorsykkel batteri for en rask opplading er ikke komplisert, men er litt forsiktig nødvendig for å hindre en katastrofal kortslutning, som kan skade både deg og din motorsykkel. Dette prosjektet kan gjennomføres på mindre enn 15 minutter med noen få verktøy og en god kvalitet batterilader. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Phillips skrutrekker
Batterilader
Vis flere instruksjoner
en

Løft av dekselet på batteriet dekselet til tilgang til batteriet på en Dyna-eller Sportster-serien motorsykkel. For en Softail eller Touring-modell, fjerne setet for å få tilgang til batteriet. Fjern tommeskruen fra baksiden av setet med en flat skrutrekker. Fjern boltene på siden av setet med en pipenøkkel og dra setet av motorsykkelen.
2

Trekk gummi rem av fangsten kategorien på batteri boks eller skuff. Koble den negative ledningen fra batteriet terminalen med en stjerneskrutrekker. Sett negative ledningen til side, bort fra motorsykkelens ramme og motor. Koble den positive ledningen fra batteriet med en stjerneskrutrekker. Trekk batteriet ut av batteri boks eller skuff.
3

Koble batteriet til en batterilader. Fest laderen positive ledningen til batteriets plusspol. Fest laderen negative ledning til batteriets negative terminal. Slå på batteriladeren. La batteriet lade til laderen er fulladet. Fjerne laderen negative ledning, så den positive ledningen fra batteriet.
4

Installer batteriet inn i motorsykkelens batteri boks eller skuff. Skru den positive ledningen til batteriets positive terminal med en stjerneskrutrekker. Skru den negative ledningen til batteriets negative terminal med en stjerneskrutrekker.
5

Bytt batteri deksel eller sete, etter det motsatte metoden for fjerning.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107438.html

Previous:
Next:

motorsykler