Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere setet på en Harley Cross Bones

Harley-Davidsons FLSTSB Crossbones ble introdusert for offentligheten i 2008 for å fremkalle de klassiske linjene i stiv-innrammet motorsykler som var populære på slutten av 40-tallet og 50-tallet samtidig som det gir alle påliteligheten og komforten til et moderne maskin. Å passe dette bildet, ble de Crossbones utstyrt med en fjær-suspendert solo sete som tilbød noen justeringsmuligheter for å passe forskjellige ryttere. Setet ble justert via en to-posisjon hengsel og brakett som kunne flytte setet nærmere eller lenger unna, styret og fotstøtter. Bare noen få enkle verktøy for å gjøre justeringen, og resultatene kan stave forskjellen mellom en fin tur og en stor smerte i bak. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sin side stå.
2

Ta tak i baksiden av setet og trekk den oppover for å frigjøre setet fjærer fra strut braketten kjører mellom begge seteskinnene. Løft setet i sin fullt hevet posisjon.
3

Fjern mutteren fra hengslet foran og under setet med en skralle og en stikkontakt. Trekk setet ut av hengslene.
4.

Skyv bolten ut fra hengslet festepunkt på bunnen av setet. Beveg bolten inn i hullet ved siden av sin opprinnelige stilling. Flytte bolten mot baksiden av setet vil flytte setet nærmere drivstofftanken og styret, mens du flytter det mot fronten av setet vil flytte den lenger unna. Plasser setet over hengslene, deretter skru monteringsmutteren tett på plass.
5

Fjern boltene som fester setet Fjærbraketten til bunnen av setet med en skralle. Trekk Fjærbraketten ut av setet, deretter snu den rundt for å matche hengsel posisjon. Hvis du har flytte setet bakover, snu braketten slik at boltene vil bli utlignet mot baksiden av setet. Likeledes, flip braketten slik at boltene er forskjøvet mot fronten av setet når setet er blitt beveget forover. Stram boltene.
6

Senk setet og skyv setet fjærer hardt over fjærbein braketten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111769.html

Previous:
Next:

motorsykler