Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan øke Hestekrefter for My Harley 1980 FLH

Økende strøm på en 1980 Harley FLH Electra Glideføtter er i stor grad et spørsmål om å bruke tilgjengelig bolt-on deler som vanligvis finnes i Harley ytelse kataloger. De tradisjonelle regler gjelder for bygging makt: mer luft, mer drivstoff, mer eksos. 1980 FLH var en stor motorsykkel for sin tid, å sette ut 67 hestekrefter fra 81 kubikk inches av motoren. Holde tritt med dagens motorsykler, derimot, presenterer litt av et problem for FLH entusiaster. Du trenger
Høy flyt eksos
Forgasser jetting kit
Høy-flow luftfilter
3/8-inch socket satt
Vis flere instruksjoner
1

Ta ut og erstatte aksjen eksos med en høy flyt ytelse eksos. Hvis du ikke ønsker å stri med ekstra støy, er det nok av eksosanlegg på markedet som produserer en roligere, avslappet eksos notat samtidig som fordelene i forhold til en åpen eksos.
2 < p> Erstatt aksjen luftfilteret med en high-flow luftfilter. Selv om dyrere enn tradisjonelle filtre, de er også rengjøres, slik at de kan vare helt bokstavelig for livet av motorsykkelen.
3

Re-jet de forgassere. Eldre forgasser jets er mye mindre og mer ineffektiv enn dagens jetfly. Kjøpe og installere en forgasser jet kit for FLH din vil la mer luft og drivstoff inn i forgasseren, slik at motoren til å produsere mer kraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110534.html

Previous:
Next:

motorsykler