Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Etter Market Motorsykkel Eksos Fakta

Oppgradering motorsykkel eksos er et populært ettermarkedet installasjon fordi det gir økt ytelse, sikkerhet, redusert vekt og bedre estetikk. Eksos er telekort av en motorsykkel. Noen gode dype og throaty mens andre er skingrende og skrike under tung akselerasjon. Eksosanlegg består av tre komponenter: overskrifter, mid-pipe og lyddempere. Hver av disse kan skiftes ut hver for seg eller samtidig. Ytelse

Ifølge en meningsmåling utført av Eksos Notes.com, 43 prosent eller ryttere i undersøkelsen oppgradert sine eksosanlegg for økt motorkraft. Installere et komplett eksosanlegg, som inkluderer nye overskrifter, mid-rør og lyddemperen vil resultere i de største powerband øker. Motorsykler er ikke tung til å begynne med i forhold til biler, så hver krone tapt teller når øker ytelsen. Ettermarkedet eksosanlegg er tradisjonelt lettere enn lager stålkomponenter, spesielt når bygget med karbonfiber eller titan.
Eksosanlegg Komponenter

Oppgradering lyddemperen eller slip-on delen av eksosen som en tommelfingerregel kan øke ytelsen med opptil 50 prosent, sier Eksos Notes.com. Ettermarkedet nedløpsrør, som fungerer som "mellommann" mellom lyddemperen og overskrifter, kommer i en større diameter og lettere materiale enn lager. Overskriftene bolt direkte til motoren og kjøre til nedløpsrøret. Ettermarkedet overskrifter er også bredere og laget av lettere materiale. Større diameter rør muliggjør økt eksos flyt, noe som forbedrer makt. Titan er et premium materiale for eksos komponenter på grunn av styrke og vektreduksjon.

Estetikk

Aftermarket eksos systemer kommer med en oppgradert utseende mest merkbar på lyddemperen /slip-on del av systemet. Carbon fiber-innpakket lyddempere kan komme i en rekke farger, inkludert blå, rød og svart. Ettermarkedet lyddempere også komme i strømlinjeformede former som legger til den generelle utseendet på en motorsykkel
Støy Forskrift

Som i 2010, den føderale regjeringen i avdeling 40:. Beskyttelse av miljø, må Part 205, underdel E, stater motorsykkel eksosanlegg omfatte støy utslippskontroll informasjon for systemer underlagt EPA støy utslipp standarder som finnes i § 205,166. Maksimal støy desibel for motorsykkel eksos varierer fra stat til stat så sjekk med din lokale Department of Motor Vehicles hvis det er snakk om.
Safety

Loud eksos forbedrer sikkerheten på veien som biler er mer tilbøyelige til å høre deg. Stater som California tillate motorsykler å splitte i mellom banene, noe som kan være farlig i tilfelle en sjåfør skifter fil som er uvitende om en motorsyklist i nærheten. Også, carbon fiber-innpakket lyddempere kjøle ned mye raskere enn lager aluminium eller stål, noe som reduserer sannsynligheten for å bli brent etter et uhell å ta kontakt med lydpotten mens demontering en motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107273.html

Previous:
Next:

motorsykler