Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjonene til en 2004 Kawasaki ZX6R

The 2004 Kawasaki ZX6R er en del av den utenlandske motorsykkel produsentens Ninja linje av sykler. Denne sporten sykkel har en strømlinjeformet design og lav profil for økt hastighet og ytelse sammen med avanserte bensininnsprøytning komponenter. Legge til sykkelens sport appell er en redusert chassisvekt gjort mulig av bilens all aluminium konstruksjon. Motor

2004 Kawasaki Ninja idrett en horisontal, in-line firetakts motor med totalt 16 ventiler på fire ventiler per sylinder. Ventilene er konfigurert med en dobbel overhead cam på et kompresjonsforhold på 12:08:01. Hestekrefter for motoren priser på 125 med en dreiemoment på 49,4 ft-lbs. Totalt volum for væskekjølte motoren priser på 38,81 cubic inches. Boring og slaglengde for motoren tiltak på 2,68 inches med 1,72 inches.
Transmission og Ignition System

Girkassen for 2004 Ninja funksjoner seks tannhjul som er skiftet manuelt. Den bakhjulsdrevne motorsykkel bruker en kjede belte for sin primære stasjonen. Ifølge Motorsykkel hjemmeside, bruker 2004 Ninja en elektrisk tenning som bruker blyfri bensin som eneste drivstofftype. Total drivstoff kapasitet for motorsykkelen er 4,8 liter.
Bremser og understell

Dual front-skivebremsene gir bremsekraft for 2004 Kawasaki med en enkelt- bremseskiver er til stede på bakhjulet. Forstillingen er en invertert gaffel med en twin-sided swing arm fungerer som bakhjulsoppheng. Total tørrvekt for chassiset er £ 354,9. med en effekt til vekt forhold av 0.7764hp/kg. Akselavstand for sykkelen måler på 55,1 inches. 2004-modellen er tilgjengelig på lager fargene blå, lime grønn og sølv om andre sykler kan ha ettermarkedet maling modifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107832.html

Previous:
Next:

motorsykler