Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda Shadow Aero Specs

The Honda Shadow Aero er en mellomvekt motorsykkel som har en startpris på $ 6999 per november 2010. Honda vurderer Honda Shadow Aero en av de mest solgte kryssere i sitt produkttilbud. Krysseren kommer i fem forskjellige farger og har speil-polert krom inventar. Den siste Honda Shadow Aero sykkel er 2009 modell som i november 2010. Mål

2009 Honda Shadow Aero har en 3,6-tommers sti, en sittehøyde på 25,9 inches og en 34-graders rake. Sykkelen veier £ 553. og har en 64,5-tommers akselavstand. Det har en 34-graders rake og 6,3-tommers sti. Sykkelen har 3,7 liter drivstoff med 0,9 liter drivstoff i reserve.
Resultatutvikling

Honda produserer Shadow Aero med en 745-kubikk-centimeter 52-graders væske -avkjølt V-Twin motor og en fem-trinns girkasse. Bilen har en 79 mm diameter (sylinder diameter), en 76 mm slaglengde (stempel reiseavstand) og en 9.6-til-1 komprimering. Den har en tre-ventil enkelt overliggende kamaksler (SOHC) tog, en enkelt CV forgasser og elektronisk tenning
Brake and Suspension

sykkel sport 120 /90 forhjul med en 17-tommers spoked krom felg og en bakre 160/80 dekk med en 15-tommers snakket krom rim. The Shadow Aero har en enkelt 11,65-tommers skivebrems foran, inkludert en to-kalipere og en 7,09-tommers trommel brems. Den forstillingen har en 1,61-tommers gaffel med en fjæringsvei på 4,6 inches, og bakhjulsopphenget inkluderer to støtdempere med justerbar fem-plassering våren med en 3,5-tommers fjæringsvei.
Funksjoner

Aero har med spoked felger og en bullet-stil skjerf. Stolens høyde hjelper rytteren flat-fots sykkelen når under en stopp. Den har en aluminium radiator, en aksel endelig-drivsystem og en to-veis ventil tvilling-plugg forbrenningskammeret. Lyddemperen har en bullet-stil design. Det inkluderer også 60-watt halogen frontlykter. Den leveres med et enkelt sete med en avtagbar passasjersetet.

Hele sykkelen funksjoner aksenter av krom hele. Noen krom tilbehør inkluderer styret, forskyvning lever, frontlykter, bakdemper dekker, back-pedal brems, motor side deksler, tenningslåsen og luftfilter dekselet.

Fargevalg tilgjengelige omfatter svart med slangeskinn mønster, svart, godteri mørk rød, metallic titan med hvit og perle blå med sølv metallic.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109492.html

Previous:
Next:

motorsykler