Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan male en motorsykkel Rim

Når du kjøper en brukt motorsykkel, skrånende du alltid velge alle detaljer som kommer med avtalen. Men hvorfor gå opp en god del når du lett kan fikse små detaljer som viste deg bort i første omgang? Denne artikkelen vil forklare hvordan å male om felgene på motorsykkelen effektivt. Du trenger
maling tape
rattet og rim maling i den fargen du ønsker med lett spray hodet
rattet og rim klarlakk maling med lett spray hodet
verktøy for å fjerne rim
et område det kan males og la felgen tørke unbothered
pensel
mineralsprit
Vis flere instruksjoner
en

Fjern felger fra motorsykkelen og sett side. Forbered et område å male felgene og satt ut dine forsyninger slik at de er i nå.
2

Bruk pensel til å sette på flyet stripper. Bruk en fille for å tørke av de løsnet lag med maling.
3

Gjenta trinn 2 til all malingen er fjernet.
4

Tørk av kanten med en fille dynket i white spirit for å fjerne eventuelle rester.
5

Bruk malerens tape til tape av eventuelle områder av felg som du ikke har tenkt å male.
6

Bruk lett spray skrangle kan av primer å spraye et tynt lag med maling på hele overflaten av felgen. La tørke. Nå bruker WET 1000 sandpapir til sand ned eventuelle ujevnheter i malingen. Gjenta med en mer lag med primer og la tørke. Bruk sandpapir igjen før fornøyd med produktet.
7

Bruk lett spray rangle boks med farget maling på hele overflaten av felgen til dekket helt. La tørke. Bruk våt 1500 sandpapir for å fjerne eventuelle bobler i første strøk. Påfør et andre strøk med farge og la tørke. Nå bruker en våt 2000 sandpapir på andre strøk.
8

Spray klarlakk på andre strøk med farge og la tørke. Bruk våt 2000 sandpapir på denne pelsen og gjenta dette helt trinn 2 flere ganger. La det tørke. Dette vil gi en skinnende, glatt overflate.
9

Når felgene er tørre, fjern malere tape og bruke en klut og ripefjerning voks for å gjøre felgen skinnende og mer beskyttet. Bytt felgene på motorsykkelen din og nyte som folk stirrer mens du rir av med blendende blanke felger!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106623.html

Previous:
Next:

motorsykler