Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du Sissy Bar på en Harley Davidson Dyna

Harley-Davidson ofte utstyrer Dyna Glide modeller med en passasjer rygg ("sissy bar") montert rett bak passasjersetet. Dette sissy bar legger til en grad av sikkerhet og komfort for passasjeren. Det forhindrer passasjeren sklir ut på baksiden av sykkelen under rask akselerasjon, og fungerer som en rygg å støtte passasjeren og gi rom for en mer avslappet tur. Sissy stolper er montert på avstiverne fender av et par sideplater som er lett å fjerne. Du trenger
unbrakonøkkel satt
ren butikk rags
Loctite Threadlocker # 243 (blå)
pund-fot momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner
1

Dekk bakskjermen med rene butikk filler eller et teppe for å beskytte lakken fra fallende verktøy eller festene.
2

Løsne festeskruene som ligger på innsiden av sideplatene med en skiftenøkkel. Tilbake skruene ut nok til å løsne klemmen press på sissy bar.
3

Heis rett opp på sissy bar for å løsne den fra sideplatene. Fjern sissy bar fra sykkelen med omsorg og legg det til side.
4

Fjern de to fender-skruer fra den ene siden av fender spankulere med en umbraconøkkel hvis du ønsker å også fjerne den siden platene. Løft sideplatene ut av fender strut.
5

Påfør gjengelås på fender festeskruer. Harley-Davidson spesifiserer Loctite Threadlocker # 243 (blå) til dette formålet. Monter og trekk til skruene med 12 og 18 ft-lbs. med en momentnøkkel. Gjenta prosessen på den andre siden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107199.html

Previous:
Next:

motorsykler