Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en Harley Dynamo

The ladesystemet på en Harley-Davidson motorsykkel består av batteri, spenningsregulator og dynamo. Generatoren i sin tur består av rotoren og statoren. Ligger innenfor den primære kjedekasse på venstre side av motoren, er dynamoen vanskelig å visuelt inspisere. Heldigvis er det ganske enkelt å feilsøke. Generatoren ytelse kan testes med en digital multimeter for både en jordet stator samt korrekt AC-utgang. Du trenger
Digital multimeter
Vis flere instruksjoner
Jordet Stator
en Harley Crankcase

Slå av motorsykkelens tenningen. Trekke ut pluggen som går fra regulatoren til veivhuset.
2 Digital multimeter

Mål motstanden mellom ett hull på statoren plugg og en kjent jordingspunkt på motorsykkelen. Sørg for at måleren er lest motstand på Rx1 innstilling.
3

Kontroller at det ikke er kontinuitet mellom stator pluggen og jord. Enhver lesing annet enn null betyr at statoren er dårlig.
4

Mål motstanden i mellom begge hullene på statoren pluggen. Måleren skal indikere 0,1 til 0,2 ohm over hele sokkelen. En lavere motstand betyr at statoren er dårlig.
AC Output
5

Start motorsykkel. La pluggen fra spenningsregulator til veivhuset koblet fra. Kjør motoren på ca 2000 RPM. Mål AC utgang fra statoren plugg med digital multimeter satt til å lese "volt AC."
6

Kontroller at lesing er mellom 32-40 volt AC.
7 < p> Bestem at dynamoen er dårlig og må skiftes ut dersom verdien faller til under 32 volt AC.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106793.html

Previous:
Next:

motorsykler