Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2005 Harley Road konge olje endre Instruksjoner

Ærede amerikansk produsent av motorsykler Harley-Davidson Road kong modellen er et populært valg blant entusiaster som verdsetter stil og komfort i en touring sykkel. En av de 2005 Road kongens funksjonene er muligheten til å få nesten 50 miles per gallon på den åpne veien. Men for å få mest mulig ut av sykkelen, er litt TLC nødvendig. Oljeskift er nødvendig med noen tusen miles, men heldigvis er det en gjør-det-selv prosjekt som kan holde Kongen i prime kjører tilstand. Du trenger
Drip pan
New knuse vaskemaskin
Gamle filler
Filter skiftenøkkel
Flathead skrutrekker
nye oljefilteret
4 liter motorolje

Vis mer Instruksjoner
en

Prop sykkelen på stativet og skyv en tom drypp panne under oljepluggen. Sakte fjerne oljepluggen og la brukte oljen renne inn i drypp panne til drypp er ikke-eksisterende. Dette kan ta litt tid, avhengig av hvor mange liter du hadde i motoren på tidspunktet for vedlikehold. Trekk knuse skive fra pluggen i spissen og erstatte den med en ny vaskemaskin.
2

Tørk av rester på oljefilter-skjermen mens du venter på den gamle oljen renne ut. Bruk olje filter skiftenøkkel for å fjerne det gamle filteret ved å skru det med klokken, sørg for å fjerne O-ring som følger med filteret. Om nødvendig, bruk en flat skrutrekker til pop ring gratis.
3

DAB en liten bit av ny olje på O-ring og erstatte det. Plasser et nytt oljefilter på plass inne i olje-skjermen. Re-skru oljefilteret tilbake på plass og erstatte oljepluggen. Plasser den smale enden av en plast trakt inn i olje inntak ventil og sakte hell to av de fire liter olje i motoren.
4

Start Road Kongens motoren og la den gå i ca 5 minutter å varme den nye olje-og la den gå gjennom motoren. Slå av motoren å la den avkjøles etterpå, hell de siste to liter olje i motoren og erstatte olje cap

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109365.html

Previous:
Next:

motorsykler