Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge til Dual frontlykter til en Honda Rebel

Mens de fleste cruiser stil motorsykler bruke en enkelt frontlys, kan en driftig Honda Rebel eier bryte vekk fra normen ved å installere en dual hovedlys. Inspirert av urbane streetfighter-stil motorsykler, doble frontlykter formidle en aggressiv utseende til en tilpasset Rebel. Selv om disse lysene gang ble brosteinbelagte sammen fra kjørelysene og hånd-fabrikkert braketter, er mange ettermarkedet bedrifter som produserer to frontlys kits som enkelt bolt på motorsykkel. Noe elektrisk arbeid er nødvendig å skjøte frontlyktene inn i motorsykkelen ' s lyssystem. Du trenger
Phillips skrutrekker
Pipenøkkel og stikkontakter
Dual frontlys forsamlingen
Fork montert frontlys parentes, Elektrisk test lys
Wire kutter
Wire stripper
elektrisk ledning
Heat krympeslange Kvinne spade kontakter
Crimpverktyg
Varmepistol
Vis flere instruksjoner
en

koble fra frontlys. Fjern bolten fra nedre høyre side av frontlys skallet med en stjerneskrutrekker. Løft bunnen av frontlys ' s trim ring oppover til hele ringen og frontlys pære kan trekkes vekk fra frontlys skallet. Trekk ut støpslet fra frontlys pære.
2

Fjern frontlys skall fra forgaffelen. Finn eikenøtt mutteren som fester frontlys til bunnen av gaffelen ' s lavere trippel klemme. Fjern eikenøtt mutteren med en pipenøkkel. Trekk frontlys opp og ut av den nedre trippel klemme.
3

Installer den nye to frontlys ' s festebraketter på hver av de forgaffel ' rør mellom øvre og nedre trippel klemmen. Juster brakettene til ønsket høyde på gaffelen rør og stram festeskruen med en stjerneskrutrekker.
4

Monter den nye to frontlys forsamlingen til forgaffelen. Bruk en pipenøkkel for å sette inn og stram festeboltene gjennom gaffel montert braketter og inn frontlys forsamlingen.
5

Bruk en test lys for å avgjøre hvilke ledninger på frontlys ' s elektrisk kontakten er for fjernlys, nærlys og jordledning. Vanligvis er den sorte ledningen bakken. Marker ledningene ved hjelp av et stykke maskeringstape og en permanent markør.
6

Kutt kontakten ut av frontlys ' s ledningsnett med en wire cutter. Strip minst en 1/4-tommers av isolasjon fra hver ledning hjelp av en wire stripper. Bruk en lengde på ledning for å måle hvor mye ekstra ledning vil være nødvendig for å forlenge frontlys ledningene til den nye to frontlys forsamlingen ' s pærer. Skjær fire individuelle biter av wire i henhold til denne målingen og kle av en 1/4-tommers av isolasjon fra endene av ledningene.
7

Lodd forlengelsen ledninger til frontlys ledninger, koble to ledninger til den opprinnelige frontlys jordledning. Samle ledningene sammen, gruppering av lav-bjelke ledning med en av de første ledninger og fjernlys-leder med den gjenværende jordledning. Ta frem en lengde på krympeslange over begge grupper av ledninger.
8

Fest kvinnelige spade kontakter til endene av hver ledning og klem dem på plass med en krympetang. Krympe røret med varme brukes fra en varmepistol. Koble de riktige ledningene til lyspærer, sklir den kvinnelige spade kontakten over frontlys pære ' s utstikkerne.
9

Slå på motorsykkel ' s tenningslåsen og sykle mellom høy og nærlys for å sikre at frontlys fungerer. Sjekk at alle tilkoblinger er montert riktig hvis frontlys ikke virker etter hensikten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107320.html

Previous:
Next:

motorsykler