Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Harley Battery

Harley-Davidson er en velkjent amerikansk produsent av motorsykler. Harley eiere har en tendens til å ta vare på sine sykler som om de var familie. Dessverre, vil alle batteridrevne biler trenger et nytt batteri til slutt. Som alle elektriske apparater, ikke alle Harley-Davidson motorsykler bruker samme type batteri for å kjøre. Dette gjør det svært viktig å være oppmerksom når erstatte en Harley-Davidson batteri. Heldigvis gjør Harley-Davidson det enkelt å bytte batteri i en sykkel når den gamle gir ut. Du trenger
Vernehansker
Beskyttende briller
Wrench eller Phillips-skrutrekker
Stålull
Nytt batteri
Batterilader
Vis flere instruksjoner

en

Beskytt deg selv med hansker og vernebriller før du begynner. Dette vil beskytte deg fra batterisyre du skal håndtere.
2

Ta en titt på batteriet du vil erstatte. Lag et notat av merkevaren og kodenummer. Bruk denne når du søker etter et nytt batteri. Ikke alle Harley motorsykler ta samme batteri. Hvis du er usikker, koble de positive (rød) og negative (svart) terminaler fra batteripolene med en skiftenøkkel eller Phillips-head (noen batterier krever ulike fjerning metoder) og ta ut batteriet med deg til butikken.

3

Fjern eventuelle korrosjon på endene av ledningene som kobler til batteriet. Korrosjon fører til problemer med flyten av elektrisitet. Eventuelle korrosjon kan slipes ned med stålull.
4

Kjøp batteriet som passer din merkevare og kodenummer. Avhengig av type batteri du har kjøpt, må du kanskje fylle batteriet selv med en elektrolytt løsning. Noen batterier er forhåndsutfylt. Hvis din er ikke, vil den komme med kjemisk løsning. For å fylle det, se etter et plastlokk på toppen av batteriet. Fjern denne lua. Skyv flaske klar eller gulaktig væske på plast innlegget på batteriet. Sett lokket på igjen.
5

Lad batteriet på en batterilader for 3 til 5 timer (basert på hva de instruksjonene som fulgte med batteriet foreslå).
6 < p> Sett batteriet tilbake på det innlegget. Bruk en fastnøkkel (eller skrutrekker, avhengig av hva som er nødvendig) og koble den positive kabelen (rød) til den positive innlegg (+) på batteriet. Koble den negative kabelen (svart) til den negative innlegg (-). På batteriet

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107780.html

Previous:
Next:

motorsykler