Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Ingen Cut Frame Sliders

De fleste sport sykkel ryttere vil være enige om at et godt sett med racing-style ramme glidere gi mest mulig beskyttelse til en motorsykkel motor og ramme i en krasj. Men installere en racing ramme slider set krever ofte eieren å skjære et hull i motorsykkelens fairings. Å gjøre en feil i denne fasen innebærer å måtte bruke masse penger på en ny kåpe. Alternativt, ingen snitt ramme glidere bruke en utvidet for å montere skyve rundt kåpen, som tilbyr den samme beskyttelse og forenkle installasjonsprosessen. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Pipenøkkel og stikkontakter
No-cut ramme slider basen
Medium gjengelåsing lim
Extended motorfeste bolter
Frame slider pucker og montering bolter
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en umbraconøkkel for å fjerne side kåpe paneler fra motorsykkelen.
2

Bruk en pipenøkkel til å skru høyre motor mount bolt fra motorsykkelens ramme. Plasser rammen slider base over motoren mount.
3

Påfør en dråpe medium gjengelåsing lim på den utvidede motor mount Bolts tråder. Bruk en pipenøkkel til løst skru den utvidede motor mount bolt gjennom rammen slider basen og inn i motor mount.
4

Plasser en ramme slider puck inn på basen forlengelse. Påfør en dråpe medium gjengelåsing lim inn pucken montering Bolts tråder. Bruk en pipenøkkel å skru monteringsbolten inn basens forlengelse.
5

Test passe riktig kåpe side panel på motorsykkelen. Senk rammen glideren på sin base til det er klaring mellom rammen glideren og på siden av kåpen. Ta av kåpen panel og skru den utvidede kåpen bolten helt, ved hjelp av en pipenøkkel.
6

Bruk samme metode for å installere venstre side frame slider.
7

Bruk en umbraconøkkel for å installere side kåpen paneler

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107779.html

Previous:
Next:

motorsykler