Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en Clutch kabel

Over tid, strekker en clutch kabel og skaper overflødig gratis spill som kan forstyrre driften av clutch. Erstatte motorsykkelens clutch kabel kan virke skremmende, men bevæpnet med riktig verktøy og forberedelse, er det relativt enkelt. Du trenger
Skrutrekkere
Socket sett, metrisk eller SAE
Stikknøkkel
Kombinasjonsnøkkel satt
service manual (anbefales)
Vis mer Instruksjoner
Clutch Kabel fjerning
en

Løsne wirejusteringen mutteren i senter av kabelen ved å skru den helt. Løsne mutteren på clutch hendel kabel adjuster og trekk kabel adjuster til den sitter mot clutch hendel abbor.
2

Juster kabelen sporet i regulatoren med kabelen sporet på abbor. Du må kanskje løsne regulatoren litt å justere sporene.
3

Fjern kabelens ende fat fra fangsten på clutch hendelen og trekk kabelen gjennom sporene på abbor og adjuster.
4

Fjern clutch cover eller plate hvis det er nødvendig for å få tilgang til motor-end justering og løsne mutteren på regulatoren. Vri regulatoren mot klokken til den er helt skrudd løs fra utløserlager, og trekk den eksponerte indre kabelen gjennom sporet på clutch release. Trekk kabelen slutt fat fra utløserlager fangst.
5

Ta forsiktig oppmerksom på kabelens rute gjennom rammen og styret. Trekk kabelen fri fra motorsykkelen, og fjern eventuelle bolter eller braketter som fester den til motorsykkelens ramme.
Clutch Cable Installasjon
6

Smør ny clutch kabel og stramme mid-kabel adjuster helt. Sett kabelen slutten fat i fangsten på utløserlager og skru regulatoren i løst.
7

Route clutchen kabelen til clutch hendel abbor, følger i samme spor som brukes for den opprinnelige clutch kabelen. Sørg for å rute kabelen gjennom eventuelle braketter, klemmer, eller bolter som sikret den originale kabelen.
8

Skyv kabelen gjennom clutch hendel abbor groove og trekk kabel adjuster til den sitter mot clutch hendel abbor. La låsemutteren løs på dette tidspunktet. Sett kabelenden fat i lås på clutch hendel.
9

Stram motor-side adjuster til den sitter mot clutch slipp for å fjerne slakk. Løsne justeringsskruen en halv til en full-sving for å sette clutch spille og stramme låsemutteren mens du holder regulatoren stødig.
10

Løsne mid-kabel adjuster å stramme slakk til spaken.
11

Juster slakk på clutch hendel ved å dreie innstillingshjulet mot klokken, slik 1/16- til 1/8-tommers slakk på clutch hendel. Stram låsemutteren når clutch hendel spill er satt.
12

Sett clutch cover eller plate, hvis fjernet tidligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106647.html

Previous:
Next:

motorsykler