Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre foten pinnene på en Harley

Når man kjører en Harley - Davidson motorsykkel, er en behagelig fotstilling vesentlig betydning for en tilfredsstillende tur . Endre ut foten pinnene kan endre hvor føttene sitte, og gi en bedre posisjon . I tillegg er det estetiske hensyn , som et nytt sett med foten pinnene kan endre utseendet på sykkelen din . Du trenger
Malerens maskeringstape
3/8-inch skralle og socket
Replacement foten knagger
Vis flere instruksjoner
en

Wrap malerens maskeringstape rundt rammen av motorsykkelen , rundt klemmen som holder fabrikken foten pinnene til rammen. Dette vil bidra til å beskytte finishen på rammen, og gi deg en omtrentlig idé om hvor utskifting knagger bør montere .
2

unbolt fabrikken foten pinne fra rammen ved hjelp av 3/8-inch skralle og stikkontakt . Trekk lager foten pinne av rammen .
3

Monter erstatning foten pinne på rammen og plasser den mellom malerens tape , tar seg ikke å stramme ned klemmen på toppen av båndet.
4

Stram klemmen på foten pinne med 3/8-inch skralle og socket . Deretter fjerner malerens tape. Sitt på motorsykkel og sørge for at foten pinnene er plassert til din smak. Hvis ikke, løsne klemmen , justere og skru den ned igjen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106648.html

Previous:
Next:

motorsykler