Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte de bakre bremseklosser på en Harley

bak bremseklosser på en Harley-Davidson motorsykkel krever jevnlig inspeksjon for pad tykkelse. Ideelt sett bør de endres når de måler under 0,04 inches i tykkelse. Slik at putene å kjøre tynnere enn dette kan føre til svikt i bremsesystemet. Harley Davidson anbefaler at bremsekloss tykkelse inspiseres hver 2500 miles. Inspisere raskere hvis bremsene er støyende, hvis du opplever problemer når du stopper eller om det bakre bremsepedalen krever overdreven reise eller trykket for å få motorsykkelen til en stopp. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Phillips-skrutrekker
SAE pipenøkkel satt
Sparkel
nye bremseklosser
Momentnøkkel
DOT 5 silikon bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en liten renne pannen på bakken, under det bakre brake master sylinder. Løsne og fjerne master sylinder dekselet med en Phillips-skrutrekker.
2

bryte løs på puten pinnene på baksiden bremsekalippernes, ved hjelp av en SAE pipenøkkel, men ikke fjerne dem.

3

Spre de bakre bremseklosser fra hverandre med en sparkel. Delvis trekke ut puten pinnene på bøylen slik at innsiden bremsekloss å komme fri.
4

Installer den nye indre bremsekloss i bremsekalippernes. Stram pad pins og pumpe den bakre bremsepedalen til plass denne nye pad.
5

Spre ytre pad og bremsestempelet med en sparkel å tillate bremsestemplet å trekke. Løsne og fjerne både pad pins. La den ytre bremsekloss å komme fri. Sett inn en ny bremsekloss i sin posisjon på bremsekalippernes. Sett inn de to pad pins og stram dem til seks til åtte tommers-pounds av dreiemoment med en momentnøkkel.
6

Pump bakre bremsepedalen med foten flere ganger for å pumpe opp bremsekalippernes og stempel. Legg D.O.T. 5 silisium bremsevæske til bakre master sylinder til "Full"-merket. Installer master sylinder dekselet på baksiden brake master sylinder med en Philips-skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107163.html

Previous:
Next:

motorsykler