Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner for en motorsykkel Lift

En godt bygget motorsykkel lift er et viktig verktøy i en motorsykkel tekniker arsenal. Ved design, har en heis motorsykkelen i oppreist stilling og hever den opp fra bakken, slik at teknikeren en større grad av tilgjengelighet til maskinen uten å måtte knele eller bøye seg. Mens heisene er relativt enkle å bruke, må det utvises ekstra forsiktighet for å sikre riktig motorsykkel for å forebygge risikoen for alvorlige skader dersom den faller fra heisen. Du trenger:
Tie-down stropper
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkelen foran heisens lasterampe. Stå på venstre side av motorsykkelen og løft det i en oppreist posisjon. Skyv motorsykkel på liften med rampe, og stoppe når forhjulet sitter i heisens hjul klemme.
2

Hold motorsykkelen oppreist og ta tak i hjulet klemme brukerhåndboken hånd-opererte sveiv spaken. Stram hjul klemme rundt motorsykkelens forhjulet med spaken.
3

Sikre motorsykkel med tie-down stropper for å gi ekstra stabilitet. Feste en stropp til hver styret og hekte dem på siden av heisen.
4

Finn lås håndtaket på siden av heisen. Løft låsespaken oppover for å løsne heisens låsemekanismen. Bruke oppå foten pedal, heve heisen til ønsket høyde. Lytt etter en klikke lyd, som betegner låsemekanismen engasjerende som heisen stiger. Trykk den nedre fot pedal for å bosette heisen på låsemekanismen.
5

Trå oppå foten pedal til litt heve heisen etter endt reparasjon eller vedlikeholdsarbeid. Slipp låsemekanismen med låsen håndtaket. Trykk den nedre fot pedal for å senke heisen ned til bakken.
6

Release the tie-down stropper fra motorsykkel og heis. Stå på venstre side av motorsykkelen og støtte den mot kroppen din. Løsne hjul klemme hjelp av håndkraft sveiv spaken. Rull motorsykkel bakover og av heisen. Senk motorsykkel på sin kick stand når begge hjulene er på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107379.html

Previous:
Next:

motorsykler