Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Shape Motorsykkel Seat Skum

Motorsykkel seter fra fabrikken har et rykte for å være ubehagelig. Mange ganger en rytter må stoppe og gå av sykkelen etter bare en time eller to av ridning. Motorsykkel seter trenger ikke å føle på denne måten. Med praksis og de riktige verktøyene, kan du forme din egen motorsykkel sete skum for å lage et sete som er veldig behagelig og ser like godt som en langt dyrere custom sete. Du trenger
Motorsykkel sete
Markers
Høy tetthet skum selg Electric kniv
Disk jeksel
Spray limet
Øyevern
støvmaske

Vis flere instruksjoner
en

Sitt på setet med dekselet fjernet. Som du sitter på setet, bestemme hvor det ville føle seg mer komfortabel hvis det hadde mer skum, hvor det ville være mer behagelig med mindre skum, og der det bare må konturer. Merke disse områdene direkte på setet med en markør.
2

Fjern skum. Hvor setet trenger store mengder skum fjernet, kan du bruke den elektriske kniven for å skjære skummet. For mindre retusjering og å jevne ut ujevne områder igjen av elektrisk kniv, bruk en disk jeksel. En veldig fin grus pad fungerer best for å glatte skummet, mens noe med litt mer grus gir mer skum fjernes.
3

Legg skum. I de områdene av sete som trenger å utvide eller bygge opp, bruke spray limet til å bli den nye skum til setet. La limet tørke helt før du arbeider på å forme skum tilsetninger. Ved hjelp av de samme elektrisk kniv og jeksel kombinasjon, forme tilsatt skum til den ønskede form.
4.

Test setet. Sett setet på sykkelen og sitte på den i samme posisjon du vil sitte når du rir. Wiggle rundt litt og markere eventuelle flekker på setet som trenger justering. Legge til eller fjerne svært små mengder av skum kan gjøre en stor forskjell i den ultimate komfort nivå av setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107701.html

Previous:
Next:

motorsykler