Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke en Voltage Regulator på en 1996 FLSTF

Din 1996 Harley-Davidson FLSTF Fat Boy er avhengig av en spenningsregulator for å sikre at batteriet mottar den eksakte spenningen den trenger for å lade skikkelig. Spenningsregulator selv er montert på forsiden av FLSTF din, mellom rammens vugge-lignende downtubes. Selv om dette setter regulator i fare for fysisk skade, mest spenningsregulator feil skje innenfra og uten forvarsel. Når regulatoren svikter, kan det hindre at batteriet får en full ladning og gjengi motorsykkel ubrukelig. Testing av spenningsregulator tar bare noen få minutter. Du trenger
Phillips skrutrekker
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern Harley førersetet for å få tilgang til batteriet og effektbryter. Løsne bolten på baksiden av setet med en stjerneskrutrekker. Løft baksiden av setet opp og trekk den bort fra bensintanken før den kan fjernes helt fra motorsykkelen.
2

Test batteriets statisk spenning med et multimeter. Still ditt multimeter for å lese en 30 volt DC skala, deretter på sin røde proben til batteriets positive (+) terminalen. Trykk på multimeter sin svarte proben til batteriets negative (-) terminalen. Batteriet må ha minimum statisk spenning på 12,3 volt DC for denne testen. Lad opp batteriet med en automatisk batterilader, hvis batteriets spenning er mindre enn 12,3 volt DC før du fortsetter.
3

starte din motorsykkelens motor mens den er på stativ sin og i nøytral. Åpne gassen litt for å øke tomgangsturtallet til 3000 rpm. Test motorsykkelens ladeutgang spenning med multimeter din, med de samme innstillingene som før. Din multimeter skal indikere en ladespenning på 14,0 til 14,7 volt DC. Hvis spenningen lesing faller innenfor dette området, er det spenningsregulator fungerer som det skal. Bytt ut spenningsregulator hvis multimeter lesning er lavere enn 13 volt DC eller høyere enn 14,7 volt DC.
4

Stopp motoren og følg ledningene fra spenningsregulator, plassert mellom rammens forsiden ned rør på fronten av motoren, til kretsbryteren under motorsykkelens seteskinnene. Trekk ut spenningsregulator fra effektbryter i kontakten.
5

Test spenningsregulator med multimeter din, med de samme innstillingene som før. Berøre multimeter svarte proben til batteriets minuspol. Trykk på den røde proben til hver pin på spenningsregulator ende av kontakten. Hvis spenningsregulator fungerer som det skal, vil multimeter viser en null spenning lesing. Bytt ut spenningsregulator hvis en spenning lesing oppnås på noen av spenningsregulator sin pins.
6

Koble spenningsregulator til effektbryter i kontakten. Installere setet og stramme montering bolt med en stjerneskrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110927.html

Previous:
Next:

motorsykler