Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte pærer med LED på en motorsykkel

Sikt problemer er en ledende årsak til motorsykkelulykker, så alt som gjør en sykkel lettere å se vil bedre sikkerheten. LED bremselys er vesentlig lysere enn tradisjonelle glødepærer, og installere dem vil gjøre motorsykkelen mer synlig på veien. Installere dem bør ta ca 20 minutter. Du trenger
Phillips-skrutrekker
12-volt test lys
Wire strippere
Wire crimpers
Blue rumpe kontakter til LED pære konvertering kit
Show Flere Instruksjoner
en

Skru baklys objektivet fra fender ved hjelp av Phillips skrutrekker. Dette vil avsløre pære og huset.
2

Trekk rammen ut av fender, forlater pære tilkoblet. Du vil pæren til å henge fra ledningene slik at du kan teste ledningene.
3

Probe ledningene ved hjelp av 12-volt test lys. Du ønsker å vite hvilken ledning går til bremsene, som til de kjører lys og som til blinklyset slik at du kan kable dem riktig. For å gjøre dette, trykker bremsen håndtak, deretter se om testen lyser. Hvis den gjør det, så det er bremselys wire. Gjenta for hver ledning.
4

Skjær hver ledning og bånd endene med wire cutters og wire strippere. Crimp ene enden av ledningen til en blå rumpe-kontakt ved hjelp av wire crimpers.
5

Koble hver ledning ved hjelp av de blå rumpe kontakter, noe som gjør at hver ledning fra den nye LED boliger er koblet med riktig tilkobling fra motorsykkelen.
6

Monter LED boliger i fender og skru objektivet på plass ved hjelp av de medfølgende skruene og Phillips skrutrekker.
7

Test lys for å sørge for at de fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106547.html

Previous:
Next:

motorsykler