Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytter jeg Clutch håndtaket på en Softail Deuce Harley Davidson?

En motorsykkelens styrespakene er ekstremt følsom for ytre krefter, og ofte forteller historien om en pinlig utilsiktet falle. Bortsett fra marring en ellers perfekt utseende av en Harley-Davidson Softail Deuce, kan en ødelagt clutch hendel påvirke ytelsen til maskinen. Med et mindre område å ta tak i spaken, kan rytteren får problemer når du trekker i spaken, slik at clutch til bare delvis løsne og skape risiko for tidlig slitasje. Heldigvis, erstatte clutch hendel er en rask oppgave som kan gjøres i løpet av minutter med bare noen få verktøy. Du trenger:
Phillips skrutrekker
Needle-nese tang
Replacement clutch hendel
Vis flere instruksjoner
en

Finn kabelen adjuster ved midtpunktet av clutchen kabelen og skyv gummi støv støvler vekk fra regulatoren. Løsne adjuster låsemutteren med skiftenøkkel din. Vri regulatoren med klokken for å løsne clutch kabelen.
2

Fjern den lille skruen og anti-skrangle klipp fra bunnen av clutch hendel med Phillips skrutrekker. Trekk messing ferrul ut av clutch spaken for å frigjøre håndtaket fra clutch kabelen.
3

Fjern låseringen fra bunnen av clutch hendel er pivot bolt med et par av nål- nese tang. Skyv dreieskruen opp og ut av clutch hendel og clutch hendel abbor.
4

Trekk clutch hendel ut av clutch hendel abbor. Skyv clutch kabelen ut av hakk kutt i clutch hendel.
5

Sett messing ferrul i kabelen fangst loop. Skyv clutch kabelen inn i ny clutch hendel er hakk, og trykk hylsen inn fangsten på bunnen av clutch hendel. Fest kabelen på plass, med en stjerneskrutrekker for å sette den lille mannskap og anti-rangle klippet inn i bunnen av clutch hendel.
6

Sett koplingsspaken inn clutchen abbor. Sett dreiepinne gjennom toppen av clutch abbor og spaken. Skyv låseringen på groove kutt i bunnen av pivot bolt.
7

Vri kabelen adjuster mot klokken for å stramme clutchen kabelen. Bruk en skiftenøkkel til å stramme låsemutteren mot kabelen adjuster. Trekk gummi støv støvel over kabelen adjuster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107394.html

Previous:
Next:

motorsykler