Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire en Sportster Turteller

The Harley-Davidson Sportster linje av motorsykler er designet med samme ytelse og bekvemmeligheten av moderne motorsykler kombinert med klassisk design av gamle Harleys. De trenger ikke alltid komme akkurat som du vil ha dem rett out-of-the-box, så vet hvordan du legger til egendefinerte tilbehør, for eksempel målere, er nødvendig for å tilpasse Sportster. Harley-Davidson produserer en turteller kit som kan brukes til å legge en turtelleren langs fabrikkmontert speedometer for en tilpasset Måleroppsett. Du trenger:
Sportster turteller kit
Wire stripper
Crimpverktyg
T-25 Torx driver
3/32-inch hex skiftenøkkel
1/4-tommers sekskantnøkkel
gullsmed standard skrutrekkere
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de to boltene på toppen av speedometeret med en 1/4-tommers sekskantnøkkel deretter fjerne speedometer. Skru ut de to boltene som fester styret klemmen på plass med 1/4-tommers sekskantnøkkel. Denne klemme er i midten av sykkelstyret. Sett disse to bolter til side for senere bruk.
2

Skru av øvre gaffel brakettdekselet med 1/4-tommers sekskantnøkkel. Den øvre gaffel brakettdekselet ligger under styret hvor forgaffelen legge til det.
3

Fjern de fire Torx-skruer på sidene av den bakre riser dekselet med en T-25 Torx driver. Den bakre riser dekselet er like under plasseringen av styret klemmen.
4

Lirk ut tappene på hver side av det elektriske ledningsnettet panel med en standard gullsmed skrutrekker. Trekk det elektriske ledningsnettet ut av stigerøret for å eksponere Deutsch kontakten. Dette er koblingen som styrer de elektriske ledningene av komponentene i styret. Koble Deutsch kontakten.
5

Bruk gullsmed skrutrekker å lirke den sekundære låsen ut av Deutsch-kontakt. Låsen består av appelsin plast og har fire firkanthull 12 små sirkulære hull. Dette vil utsette endene av ledningene på styret komponenter
6

Fjern følgende ledninger:. Orange /Hvit (slot 1), Hvit /Grønn (slot 2), Brun /Purple (slot 11 ) og svart (slot 12). Ikke fjern noen av de andre ledningene. Fjern disse ledningene en av gangen ved å lirke opp låsetappen holder hver og en av dem på plass med gullsmed skrutrekker deretter skyve ledningen ut.
7

Skjær den sorte ledningen som går fra Deutsch kontakten til speedometer med et par av nål-nese tang.
8

Skru av speedometer nullstillingsbryteren boot mot klokken til det løsner.
9

Fjern de to skruene som fester baksiden plate på speedometer med en 3/32-inch hex skiftenøkkel. Fjern bakplaten og ledningsbunt fra baksiden av speedometeret. Fjern speedometer pakningen fra bunnen av speedometeret. Trekk speedometer ut av braketten, slik at den øvre pakningen på plass.
10

Place speedometeret i dual brakett følger med Sportster turteller kit. Koble speedometer sin oppslagstavle sele til Deutsch-kontakt.
11

Monter ledningsnettet for turtelleren ved å plassere den oransje ledningen inn i den helt til venstre hullet, den svarte ledningen inn i den neste hullet til høyre (etter den store plast divider) og den rosa hull inn i det neste hull til høyre. Klipp av den motsatte enden av den oransje ledningen med nebbtang.
12

Smekk ferdig ledningsnettet inn på baksiden av turtelleren. Skyv turtelleren i tomt siden av dual brakett, ved siden av speedometeret.
13

Finn den sorte ledningen som du kutter tidligere som gikk fra speedometeret til Deutsch-kontakt og strippe isolasjonen fra sin ende med wire strippere. Strip endene av de svarte ledningene fra turteller og speedometer og vri dem sammen. Crimp de to ledningene sammen ved hjelp av den kontakten som leveres med turtelleren kit med en krympetang. Gjør det samme med de oransje ledningene.
14

Sett alle ledningene inn i Deutsch-kontakt i sine riktige sporene da erstatte den oransje sekundær lås.
15

Monter den elektriske ledningsnett panel ved å lirke sine festeflikene med gullsmed skrutrekker og klikke den på plass. Bytt ut styret klemmen og fest den på plass med sine to bolter, men ikke stram dem. Sett frontdekselet riser dekselet med sine fire T-25 Torx-skruer. Sett på øvre gaffel brakettdekselet med 1/4-tommers sekskantnøkkel.
16

Installer den nye dual speedometer /turteller braketten på plass på styret klemmen og bolt det inn med 1/4- tommers sekskantnøkkel. Stram håndtak klammerskruene med 1/4-tommers sekskantnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108763.html

Previous:
Next:

motorsykler