Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Paint BMW R50 Rear Shock Senker

Maleri de nedre delene av din BMW R50 er støtdempere bak er et prosjekt du kan ta vare på i et par timer. Du kan legge litt bluss og spark til motorsykkelen utseende ved å male de bakre støtdemper komponenter for å matche resten av sykkelen eksteriør. Mens det er mulig å fjerne støt og male de nedre delene enkeltvis, kan du også male dem mens de er på motorsykkelen. Du trenger
Newspaper
malerens tape
Rengjøring løsning
Vis flere instruksjoner
en

Beskytt området av sjokk i nedre deler ved å rive av biter av avisen og bruk av malerens tape for å lage en maske. Masker komponenter av motorsykkelen innen 18 inches av lavere sjokk komponenter.
2

Rengjør de lavere sjokk stykker ved hjelp av rengjøringsmiddel og klut. Tørk dem tørke etter at du har renset dem.
3

Påfør en primer som trengs for malingen du skal søke. Antallet primer strøk som trengs varierer avhengig av type maling.
4

Hold maling rundt seks inches fra den bakre sjokk i nedre deler, og påføre første strøk med maling ved lett misting den delen, flytte sprayboks opp og ned. Vri slik nødvendig for å dekke de innvendige kantene av komponentene. Påfør flere strøk med maling, eller klarlakk, etter behov, og la delene tørke før du fjerner masken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110266.html

Previous:
Next:

motorsykler