Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sand & Paint Motorsykkel Fairings

Gjenopprette en gammel motorsykkel eller males en ny kan være en av de mest iøynefallende oppgraderinger du kan gjøre. Hvis du nøye velge farge og bruke tålmodighet mens du male motorsykkelen, kan resultatene være fantastisk. Du trenger
Alkohol-basert renere
400 - og 800-sandpapir
Mikrofiber håndkle
Spray primer
Spray lakk i fargen
Spray maling topcoat
Wax
Vis flere instruksjoner
en

Fjern kåpen og rengjør den med alkohol-baserte renere.
2

Sand kåpen med 400-korning sandpapir, vær spesielt oppmerksom på sporene. Ikke sand hele veien til plast, bare gjennom topcoat.
3

Rengjør kåpe med microfiber håndkle, fjerne all gjenværende støv fra sliping.
4

Heng kåpen slik at hele overflaten er lett tilgjengelig når du søker primer. Sjekk instruksjonene på primer for å se hvor langt unna du bør holde kan fra kåpen. Hvis du holder den for langt unna det vil ikke strøk på overflaten, og hvis det er for nær den primer vil oppbygging og løp.
5

Spray primer over hele kåpen i feiende bevegelser. Primeren kan kreve flere strøk for full dekning. Hvis så, la det tørke helt før du påfører et nytt strøk. Når den er dekket grundig, la det tørke for tiden anbefales på kan.
6

Buff primeren forsiktig ned med 800-sandpapir før det føles glatt. Bruk microfiber håndkle for å rydde av gjenværende støv.
7

Spray lakken over hele kåpen. Bruk feiende bevegelser og bruke lette strøk, la den tørke helt mellom hvert strøk. Det kan kreve to eller tre strøk. La den tørke for tiden anbefales på kan.
8

Spray toppstrøk over hele kåpen, med feiende bevegelser. Den topcoat kan kreve to eller tre strøk. La den tørke i henhold til instruksjonene på boksen. Den topcoat er den viktigste strøk siden det er på utsiden og er mest synlig, motstå trangen til å røre den før du er sikker på at det er tørt
9

Påfør voks og buff kåpen etter din. maling jobben er fullført. Dette vil gi malingen en blank finish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107702.html

Previous:
Next:

motorsykler