Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

God forrett Motorsykler til en kvinne

I løpet av de siste årene, har kvinner blitt kastet til side utdatert tanke på at motorsykler er strengt en manns transportmiddel. Flere og flere kvinner tar til gatene med sine egne motorsykler. Velge en god motorsykkel er et viktig skritt i læringsprosessen, som riktig sykkel vil hjelpe en kvinne å bygge tillit i hennes motorsykkel-riding ferdigheter. Identifisere behov
p Som en ny motorsykkel rider, kan du tenke på lange ritt langs landeveien. Men å komme til det punktet at du trygt kan sykle ned nabolaget veien er viktigere enn langrenn reise. Holde dine langsiktige mål i tankene kan hjelpe deg å velge riktig maskin. Bestemme hvilken type motorsykkel du foretrekker vil tillate deg å velge fra et utvalg av maskiner. En ideell forrett sykkel bør ha en motor fortrengning - en relativ måling av motorens ytelse potensial - mellom 250-650 cc. Mindre motorsykler vil være lettere å ri og fungere som en nybegynner, men deres effekt kan vokst som ferdigheter øker. Større motorsykler kan være litt mer imponerende i begynnelsen, både i effekt og selve vekten, men vil være nok til å holde deg underholdt i år.
Småbiler Motorsykler

småbiler motorsykler har den klare fordelen av å være lett og enkel å ri, og de tilbyr eksepsjonell drivstofføkonomi. På den annen side, de fleste ryttere oppgradere til større maskiner så snart de føler seg trygge på å gjøre det, som de mindre motorer produserer mindre strøm enn sine større kolleger. Selv om utvalget av tilgjengelige maskiner er ikke så bred, er det flere alternativer som faller inn i cruiser, standard, sport og Enduro kategorier. Den Kawasaki 125 Eliminator, Yamaha V 250 Star, Suzuki GZ250 og Honda Rebel 250 er utmerket mini-kryssere, mens Kawasaki Ninja 250 og Honda CBR250RR har blitt hyllet som nesten perfekt nybegynner sport sykler. Suzuki TU250 er en allsidig alternativ som eksemplifiserer gjør-det-alt standard-stil motorsykkel. Kawasakis KLX 250 og Yamaha WR250 er gode startere for å ri på og ut av veien.

Mellomvekt Motorsykler

Selv om fysisk større og kraftigere enn sine lette kolleger, krevende en brattere læringskurve, vil en mellomvekt motorsykkel ikke vokst like lett. Flere modeller skiller seg ut i denne gjengen, starter med Ninja 500 og 650, begge litt mindre aggressive varianter av Kawasaki populære Ninja sport sykler som dobbelt så dyktige pendlere. Suzuki GS500 og 650 er brukervennlige, allsidige sporty motorsykler. Kawasaki og Yamaha tilbyr også cruisers innenfor 600 cc rekkevidde, Vulcan 500 og V Star 600, henholdsvis.
Heavyweight Motorsykler

tungvekter kategorien er hovedsakelig opptatt av krysseren -stil motorsykler, som typisk har en motor forskyvning mellom 750-900 cc. Disse modellene er som regel tyngre og krever litt mer innsats for å ri, men ikke til poenget med å være for vanskelig for en ny rytter å administrere. Mange av disse maskinene har lavere sittehøyde som kan være mer behagelig for en kvinnes mindre ramme. Prime eksempler er Harley-Davidsons 883 cc Sportster, Hondas Shadow RS, Kawasaki Vulcan 800 og Suzuki C-50 Boulevard cruiser.
Ride innenfor grensene

motorsykler oppført i de forrige avsnittene er ikke slutten alt, være-alt av start-motorsykler. Imidlertid ble flere modeller utelatt på grunn av de ekstra ferdigheter som trengs for å ri dem trygt. Mest spesielt er de utallige høy ytelse sport sykler, det meste innenfor 600 cc serien. Mens mindre motor-forskyvning kan virke som de er lett kontrolleres, moderne mellomvekt sport sykler rival eller overgå ytelsen nivåer av mange eldre og større sport sykler. Disse syklene krever presis kontroll for å kjøre trygt, og dermed bli mindre enn optimale valg for en ny rytter. Større kryssere og touring motorsykler kan være tungvint, spesielt ved lavere hastigheter. Disse syklene bør unngås før du har mestret lav hastighet manøvrer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111643.html

Previous:
Next:

motorsykler