Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire en '08 Yamaha R6 batteri

Yamahas 2008 YZF-R6 sport motorsykkel har blitt rost for sin kompakte ramme, noe som gir en enestående grad av smidighet. Selv om dette er gunstig på racerbanen eller på en svingete vei, er den samme kompakte rammen tettpakket med de elektriske komponentene motorsykkelen trenger for å fungere. Den ellers enkle oppgaven med å koble fra og erstatte motorsykkelens batteri kan fort bli til en vanskelig ork når du oppdager at batteriet er fanget under drivstofftanken er monteringsbrakett. Når denne braketten er fjernet, kobler fra det gamle batteriet og ledninger i sin erstatning er en relativt rask jobb. Du trenger
5 mm unbrakonøkkel
10-mm-kontakten
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
GT9B4 eller tilsvarende 12-volt, 8.6-Amp/hour batteri
Dreiemoment skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern boltene fra under den bakre delen av forsetet sin pute med en 5 mm unbrakonøkkel. Løft baksiden av setet opp, og dra setet bort fra R6 drivstoff tank før det kan fjernes helt.
2

Skru dreieskruen bunnen av drivstofftanken med en 10-mm stikkontakten er festet til en pipenøkkel. Unbolt braketten er festeboltene fra rammen med en 5 mm unbrakonøkkel, trekk deretter braketten bort fra R6 for å gi ekstra plass til å ta ut batteriet.
3

Skru den negative kabelen terminal bolt, identifisert av et minustegn (-) symbol trykt på batteriet, med en stjerneskrutrekker. Trekk den negative kabelen fra batteriet terminalen.
4

Skru den positive kabelen terminal bolt, identifisert av et plusstegn (+)-symbolet trykt på batteriet, med en stjerneskrutrekker. Trekk den positive kabelen vekk fra batteriets terminal.
5

Trekk gummi rem av kroker bygget inn batteriet skuffen. Ta tak i batteriet i nærheten av sine terminaler og løft den litt opp. Trekk batteriet mot baksiden av motorsykkelen til den er frigjort fra batteriet skuffen.
6

Plasser en ny GT9B4 eller tilsvarende 12-volt, 8.6-Amp/hour batteriet inn i batteriet skuffen, vendt batteriets terminaler oppover og peker mot baksiden av motorsykkelen. Trekk gummi rem over batteriet og inn på batteriet Magasinets kroker.
7

Plasser positive batteri kabelen på batteriets plusspol, deretter skru terminal bolt på plass med Phillips skrutrekker. Fest den negative batterikabelen til batteriets minuspol, deretter skru batteriet terminalen på plass med Phillips skrutrekker.
8

Skyv bensintanken braketten på plass mellom batteriet skuffen og bunnen av drivstoff tank. Skru sine bolter på plass med 5 mm unbrakonøkkel, og stram boltene til 5,2 fot-pounds med en momentnøkkel. Skyv drivstofftanken er pivot bolt gjennom bunnen av tanken og dens brakett, skru deretter inn skruen til 5,2 fot-pounds med 10-mm-kontakten og momentnøkkel.
9

Sett tappene på foran på setet under bensintanken sin brakett, senk setet på din R6 er ramme. Skru setets festebolter på plass med 5 mm unbrakonøkkel, og stram boltene til 5,2 fot-pounds med momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110974.html

Previous:
Next:

motorsykler