Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

History of the Honda Valkyrie

avledet fra det gamle norrøne ordet for "chooser av falne," Valkyrien er en av de mest berømte og fryktede av alle skapninger i norrøn mytologi. Samtidig betegner både ære og død, disse skremmende skapninger synes å ha en merkelig forbindelse til biker livsstil. Honda Valkyrie er ingenting om ikke en strålende dyret, en brakett som noen road kriger ville være stolt over å hjulet i Valhalla. Grunnleggende

Også kjent som GL1500C, skiller denne cruiser fra de fleste på markedet i dag først og fremst i motoren. Valkyrien er ramme og fjæring er ganske typisk for dette segmentet, men i stedet for den tradisjonelle V-twin motor Honda valgte å installere væskekjølte flat-seks fra sin større Goldwing Cruiser. Hvis du hadde å sammenligne det med en bil, ville Valkyrie være en AFX fabrikk racer, en stor chassis strippet ned til sin aller nødvendigste.
Forløper

tross for sin utseende, etterkvart Valkyrie ikke fra den klassiske CB-serien, men fra sin cruiser fetter, Goldwing. Innført i 1979, ble GL1100 Goldwing ment fra starten av å være Cadillac av motorsykler. Tilbyr en komfortabel tur og utmerket ergonomi, var Goldwing en tungvekter, langdistanse cruiser i stedet for en all-out ytelse maskin.
Innføring av Valkyrie
< p> 1990-tallet var en viktig tid for tilpassede sykler. Den amerikanske økonomien var humming sammen, informerte grunge musikk offentligheten med hensyn til ulykker av bedriftens pretensjon, og det nyeste design estetiske var "mager og mener." Hondas gjeng gearheads møtte markedets etterspørsel etter en mer grunnleggende cruiser, stripping 1997 Goldwing chassis av alle sine fairings, saddlebags og ulike doodads å lage en rullende ramme fri for stigma forbundet med korpulent interstate cruisers. Sluttresultatet var langt mer enn estetisk. Hondas Vehicular kosthold resulterte i en £ 226 vekttap over Goldwing;. En 25-prosent reduksjon i total masse
Specs

Både Valkyrie og Goldwing syklet på en 67-tommers akselavstand chassis. Valkyrien brukt en opp ned gaffel og doble støtdempere bak, i motsetning til Goldwing patron forgaffel og datastyrt, ensidig svingarm bak med kardang. Valkyrien er 1500 cc (93 cubic inch) horisontalt motsetning seks-sylindret motor som brukes enkelte forgassere, nye kamaksler og høy ytelse eksos å produsere 100 hestekrefter og £ 96-fot dreiemoment. Den flate-seks kan ikke ha vært en høy rpm screamer, men ren størrelse gitt rikelig nok grynt å skubbe Valkyrie ned kvart mile på ca 12,6 sekunder på 104 mph. Valkyrien fem-trinns girkasse og fleksibelt dreiemoment bandet bidratt til at sjåføren aldri måtte jakte gjennom tannhjul for å få kraft til å klatre bakker eller akselerere ut av hjørnene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111007.html

Previous:
Next:

motorsykler