Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre de bakre bremseklosser på en motorsykkel

De hydrauliske bakre bremsesystemer som brukes på dagens motorsykler er effektiv og relativt vedlikeholdsfritt. Men er de avhengig av deres bremsekloss friksjon genererer materiale for å bremse disse maskinene til en stillstand. Over tid slites materialet borte, slik at bare puten er metall backing plate. Hvis venstre ukontrollert, kan metallplaten skade og arr bakhjulet er bremse rotoren, redusere bremsen evne til å bremse motorsykkelen ned. Heldigvis, erstatte de bakre bremseklosser er en enkel oppgave som normalt kan gjøres på mindre enn en halv time. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Phillips skrutrekker
Flat skrutrekker
Replacement bremseklosser
Aerosol brems rengjøring spray
Shop håndklær
Vis flere instruksjoner

en

Fjern det bakre bremsekalippernes fra motorsykkelens svingarm. Bruk en pipenøkkel å skru bøylen er bolter og trekke bøylen ut av braketten. Skyv bøylen ut av bakbremsen rotoren.
2

Snu bøylen over og finn festeskruene som fester bremseklossene og våren klippet. Skru ut boltene med en stjerneskrutrekker. Trekk bremseklossene og våren klippet ut av bøylen munn.
3

Trekk de gamle bremseklossene ut av våren klippet og sett de nye bremseklosser på plass. Juster bremseklossene festehull med våren klippet er loops. Kast de gamle bremseklossene.
4

Spray innsiden av bakre bremsekalippernes med en aerosol brems rengjøring spray og tørk av med en klut. Sett inn en flat skrutrekker i bøylen munn og trykk bøylen er stemplene helt.
5

Slide bremseklossene og våren klippet inn i munnen på bøylen, samkjøre bremsekloss montering hull og våren klippet er loops med hullene i bøylen. Sett inn og stram festeskruene med en stjerneskrutrekker til å sikre bremseklossene til målepunktet.
6

Slide bremsekalippernes over bakre bremse rotoren og på svingarmen braketten. Sett inn og stram kalipperens bolter med en pipenøkkel.
7

Pump bakre bremsepedalen gjentatte ganger for å gjenoppbygge hydrauliske trykket i bremsekalippernes. Stopp når bremsepedalen krever et fast trykk for å aktivere bremsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107168.html

Previous:
Next:

motorsykler